Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
704
Tıklama
1
Öne Çıkarma
MIUI 12.0.2 Gübcellemesi Ve Whatsapp Hatası
Y
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Bugün telefonuma gelen en son güncelleme olan MIUI 12.0.2 RCOMIXM güncellemesini yaptım. Her şey bundan sonra başladı. Güncellemeyi yaptıktan sonra cihazda herhangi bir donanımsal problem gözlemlemedim. WhatsApp hariç. Güncellemeden sonra WhatsApp üzerinden herhangi bir fotoğraf, belge, ses, sticker veya GIF vs. tarzı bir şeyi ne indirebiliyorum ne de gönderebiliyorum. Küçük araştırmalar sonucu bu sorunun sadece bende değil gelen güncelleme ile alakalı olduğunu gördüm. Çözümü WhatsApp'ı silip tekrar yükleme olarak yazmışlar. Ancak ben WhatsApp mesajlarımı yedeklemek istediğimde de hata alıyorum. Konu ile alakalı firmanın kendi destek uygulaması olan "Hizmetler ve Geri Bildirim" üzerinden rapor oluşturmak istiyorsaniz de raporun gönderilememesi ile alakalı bir hata alıyorsunuz. Gerekli görseller ektedir. Güncelleme esnasında da donanımsal bir hataya sebep olacak işlemde bulunmadım. Siz siz olun Xiaomi falan aldırtmayın arkadaşım. Ben aldım gayet memnunum diyene de inanmayın. Çünkü bu aldığım hatada kullanıcı payı 0. Tamamiyle firmanın getirmiş olduğu güncelleme ile alakalı. Çünkü güncelleme öncesinde -ki bu yaklaşık yarım saat öncesine tekabül ediyor- hiçbir sıkıntı yoktu. Çözümü yok gibi gözüküyor. Şimdilik iyileştirme güncellemesini bekleyeceğim. Onun dışında WhatsApp mesajlarını yedeklemenin alternatif bir yolu varsa onu da yazabilirsiniz belki işime yarar.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigitmen -- 2 Kasım 2021; 23:44:21 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

Evet Xiaomi almayın aldırtmayın mı diyelim ne diyelim..

Böyle saçma salak bir hata olabilir mi yahuu

Neyse hata oldu en kısa zamanda da düzeltilmesini bekliyoruz..



C
3 yıl
Yarbay

Aynı sorun benim Xiaomi Mi 9T telefonumda da var. Whatsapp'da resimler gözükmüyor, Sohbet yedeği almak istediğimde "Mesajlar Yedeklenemiyor" diyor. O yüzden WhatsApp'ı sil tekrar yükle yapamıyorum. Çözebilen var mı?



S
3 yıl
Yarbay

Xiaomi Mi 11 lite telefonumuz da hiçbir sorun yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.