Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
736
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mitsubishi Lancer 1.6 comfort 2005 aldım, yardım
E
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar. Mitsubishi Lancer 1.6 comfort 2005 model 230 bin km de. lpg hiç takılmamış, servis bakımlı gri, 3-4 parça boya var. içi dışı tertemiz araç için kapora yatırdım. 17.500 e anlaştık araç 2. sahibinden. Şans eseri buldum, tanıdık çıktı. Aracı kullandım çok hoşuma gitti, çok temiz içi vardı. Tam aradığım 2. araba özelliklerine de uyuyor.
Araç hakkında pek bir bilgim yok, motor teknik verileri nedir ? Triger zincirli mi bu araçta ? Lpg taktıracam ne önerirsiniz ?Yetkili arkadaşları konuya davet ederseniz sevinirm.



F
9 yıl
Yüzbaşı

Bizdede ayni arac var tertemiz manuel arac fiyat cok iyi benzin az yakiyor bakimlarini yaptirdiginiz surece motor iyi ivmeleniyor gayet seri arac bende kullaniyorum arada



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Çavuş

arac trıgeri kayışlı lpg ye tam uyumlu..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ali 34

arac trıgeri kayışlı lpg ye tam uyumlu..

Araç yağ yakmaya başladı. Ama çekişte bu bi problem yok. Bbana orijinal yedek parça bulabilecegim internet sitesi önerebilir misiniz



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.