Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
800
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mito QV 60 Bin Km Bakımı
B
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Ben 4 aylık Alfa Romeo kullanıcısıyım aracım 2011 model beyaz Mito QV modeli. Aracımın 60 bin km bakımı geldi benden önceki sahibi bütün bakımlarını Birmot Beylikdüzü'nde yaptırmış banada ısrarla orayı tavsiye etmişti aracını alırken. Ben Anadolu yakasında oturuyorum ancak Beylidüzü'de 2. evim sayılır ama işim dolayısıyla götürmem çok zor.

Öncelikli sorum Birmot'a götürmemi tavsiye eder misiniz? Yoksa Ataşehir Mengerler daha rahat olacak benim için bu servis için düşünceleriniz nelerdir?

2. sorum ise bakım fiyatı ile alakalı bakım fiyatları aldığımda bana aşırı geldi açıkçası Beylikdüzü ve Mengerler 850-900 tl tutar dedi. Zincirlikuyu 1200 tl fiyat çıkardı.

Ankara'da yetkili servisler ise 600 tl civarı fiyat vermişler arkadaşıma bu fiyat aralıkları ve farklılıkları için yorumunuzu merak ediyorum.

Benim düşüncem 500-600 tl'ye hallolması gereken bir bakımın bu kadar yüksek fiyatlarda olması açıkçası garip geldi bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.

Bakım parası problem değil ama keriz yerine konulmak benim için problem ama bu şekildeyse genel durum sorun yok aracımı hemen yetkile servise bırakacağım...

Teşekkürler...



C
10 yıl
Binbaşı

Benim aracımı ben 68000 de götürdüm triger değişmeli dediler sende de derlerse 600 yetmez. 600 standardı zaten üstüne fren balatası değişir muhtemelen 300 civarı triger de değişirse 600 civarı da o diye biliyorum...

kimi servis değiştiriyor kimi yapmıyor bence ondandır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Triger balata değişirse 2000 civarlarını bulur geçer hatta ama 60 bin km triger değişmesi mantıklı gelmedi. Benim problem olduğunu sanmıyorum 50 bin km'de bakım yapıldı bunun yanında 58 bin km'de baştan aşağıya check-up yaptırdım araca herhangi bir sıkıntı yoktu. Şu an 62 bin km'de vakit bulamadığımdan servise götüremedim. En kısa zamanda götüreceğim servis olarak da Mengerler olacak sanırım.

Şu an en uygun fiyat 850 tl dediler bütün filtreler artı olarak v kayışı değişecekmiş bu bakımda ekstra bişey çıkmazsa bu fiyatı bayılacağız en kötü gibi duruyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Binbaşı

Ben kış indiriminden faydalanmak için bu sene bakımını erken yaptırdım (ocak yerine kasım). Düz bakım + triger 850T.L. maloldu. Bence kasımda yaptırmakta fayda var her sene indirim kasımda.




Bu mesajda bahsedilenler: @bencn17
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.