Arkadaşlar next Minix 2000hd fta modeli monitöre HDMI ile bağladım.
Monitörde hoparlör yok, ses girişi de yok o nedenle harici 2+1 Philips spa4355 modeline ses almaya çalışıyorum.
Receiverin ses çıkışı şurada analogue audio video diye geçiyor üzerinde av yazıyor
Hoparlörün ses kablosu da şöyle
Ayrıca hoparlör üzerinde iki tane daha çıkış var , ancak elimde 3.5 mm kablo olmadığı için ayrıca onu direk uydu alıcısına baglayamiyorum,bana kalırsa hoparlörden çıkan yeşil kabloyu uydu alıcısına av yazan yere taksam sorun çözülmeliydi ancak olmadı. Uydu üzerinden ses ayarlarından da direk ve donanım seçenekleri var onlar da durumu çözmedi.
Hocam cevap için teşekkürler, hdmı to vga alirsam bu sefer monitörde vgaya mi mahkum olacağız? Monitörde hoparlör de yok o nedenle yine harici hoparlöre ses almak gerekecek bu bahsettiğiniz aparat ile Receiverdan gelen hdmı baglantiyi monitörün VGA çıkışına Sonra o bahsettiğiniz aparatın ses bağlantılarini da hoparlöre mı çekeceğim?
Bahsetginiz aparatın resmi yukarıda olan sarı kablo mu?
o resimdeki aparat uydu alıcısını tüplü tv ye bağlamak için sen hdmi to vga alıcaksın monitöründe hoparlör olmadığı için mutlaka ses çıkışı olan hdmi to vga alıcaksın resmi budur
Monitörde hoparlör yok, ses girişi de yok o nedenle harici 2+1 Philips spa4355 modeline ses almaya çalışıyorum.
Receiverin ses çıkışı şurada analogue audio video diye geçiyor üzerinde av yazıyor
Hoparlörün ses kablosu da şöyle
Ayrıca hoparlör üzerinde iki tane daha çıkış var , ancak elimde 3.5 mm kablo olmadığı için ayrıca onu direk uydu alıcısına baglayamiyorum,bana kalırsa hoparlörden çıkan yeşil kabloyu uydu alıcısına av yazan yere taksam sorun çözülmeliydi ancak olmadı.
Uydu üzerinden ses ayarlarından da direk ve donanım seçenekleri var onlar da durumu çözmedi.
Bilgilerinizi rica ediyorum yardımcı olursanız memnun olurum
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >