Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mini oyun ve arşiv için düşünüyorum ama?
Ç
12 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba sistemde bir ssd mevcut 240 gb sanırım ve 500 gb normal bir sabit diskte var. Normal sata sabit diskte Gta v yüklüydü sadece yükleme ekranları biraz sıkıcıydı ne kadar etsede 7200 rpm hızı filan vardı. Yükleme ekranını çok dert etmem :(, aoe 2, cs benzeri oyunlar mevcut, şimdi toshiba'nın 4 tb 5400 rpm diski dikkatimi çekiyor. Çok oyun çeşitliliği yok böyle bir şey almam iyi olur mu?
https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-3-5-4tb-sata-3-0-128mb-onbellek-5400rpm-p300-bulk-harddisk.html



A
12 ay
Yarbay

Bu kadar büyük harddisklere günlük kullanım için gerek olduğunu düşünmüyorum. Arşivleme yapacaksanız da geri dönüşü olmayan şeyleri (eski resimler, videolar, ünv tezi, projeleri vs) arşivleyin. Onlar da çok büyük yer tutmaz. Oyun dosyaları, film, müzik ve dizileri arşivlemenin mantığı yok.

Oyunların boyutu artıyor diyebilirsiniz ama aktif olarak max kaç oyun oynayabiliyorsunuz? Boyutları artıyor ilerde yetsin diye 3 sene önce 2 TB harddisk almıştım. Bugün %50-60ı dolu.
İlla masraf edecekseniz 1 tb ssd alabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
12 ay
Yüzbaşı

D
12 ay
Yarbay

Film dizi için kullanılır da yeni oyunlar için elverişli değil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.