Yeğenimle oynuyoruz o şekilde. 1. oyuncu oyundayken, 2. kolu açıyorsun ve sana kullanıcı gir diyor. Oraya konuk kullanıcı da diyebilirsin farketmez herhalde ama ben diğer hesaplardan birini seçip giriyorum. Ortadan ikiye bölüyor en iyisi. Kullanıcıyı seçtikten sonra x tuşuna 2 kere basman da gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 7 Eylül 2018; 14:47:0 >
Ps5 versiyonunu çocuklar için almayı düşünüyorum da oyun 700 TL şu an , sorum şu ben bu oyunun hiç indirime girdiğini görmedim ya da benmi göremedim Bu oyun indirime giriyormu hiç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 18 Haziran 2025; 18:21:57 >
12 liraya aldım oyunu 11 lirayada 4 tane texturepack aldım naturel ile city hoşuma gitti diğerlerini beğenmedim natureli kullanacağım. en güzel o olmuş.
Şu oyundaki amacı kaç yıldır çözemedim. Hocam bu ps4 sürümünde de ne yapıyoruz amaç ne? Sürekli ev bina yapmak mı? Bunun online modu filan yok mu?
haklısınız tek başına oynayınca belli bir süre sonra sıkıyor. ama online a çok iyi diyorlar ps4 de sunucular açılırsa online oynamayı planlıyorum. eğer yükseltme fırsatı olmasaydı almazdım bende işin açığı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle