Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
1383
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Milli olmak bir marifet mi?
İ
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Açılan birçok konuya bakıyorumda yok ben şu yaşımda milli oldum, yok sen daha elizabet misin , baksana kaç yaşına gelmiş hala siftah yok vs vs... Ne olması gerekiyor? evlenmeden 18-20 yaşlarında cinsel ilişkiye girmek( ya da daha erken), 3-5 tane kız götürdüm demek marifet mi? Sonra bakire bir kız istersiniz. . .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
12 yıl
Yarbay

Evet ve hayir bakirede gozum yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl
Teğmen

Rezillik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
12 yıl
Yarbay

Değil,zevki erken tatmak kötü bence.

Ha biz ne yaptık 6 sene önce olduk.Övünülecek birşey değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
12 yıl
Teğmen

Marifet değil aksine büyük günah.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
12 yıl
Çavuş

Bu ülkede marifet sayılıyor 30 yaşına gelip eline kız eli değmemiş erkekleri düşününce.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

A Milli Takımda olmak evet bi marifet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
12 yıl
Binbaşı

Marifet değil ama evlenmeden fırsatım olursa yaparım. Bakire kız meraklısı değilim ama geçmiş takıntısı olan bir insanım yani, moralim bozulur anlatabiliyor muyum?



B
12 yıl
Binbaşı

ne günahı ya? benim karım bakire olursa evlenmem asıl 25-30 yaşına kadar kendi cinsel isteiğini bastırmak sevap değil manyaklıktır. Zaten müslüman değilimde, namus delikte değil beyindedir beyler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.