Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
255
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Millenicomun oyalaması sakın abone olmayın
H
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Millenicomda wifi arızası yaşarken kayıt açtırdım. Modem kaynaklık sıkıntı yaşadığımdan aynı modemi verecekleri söylendi.Daha sonra iptal ettireceğim söyleyip SOL'e geçeceğimi söyleyince modem değişikliği için kayıt açacağını wifi6 modem istiyecekleri söylendi.Fakat 3 gün oyaladılar üstünede 3 temsilci ve teknik destek uzmanı ile görüştüm.Bugün Sol saha ekibi aradığında doping millenicomlu kişilere veremediğini sizi oyaladıklarını söyledi.Daha sonra Millenicom temsilcisi 4 kişinin hatalı bilgi verdiğini ve özür dileriz demekle yetindiler ama oyaladıkları gün ve arızam giderilmedi.

Lütfen bulaşmayın 3 kuruş aşağı verecem diye 40 dakika whatsappta müşteri temsilcisi beklemeyin ve cevap için en az 10 dakika bekliyorsunuz. Aradığınız da ulaşılamayan müşteri hattı olmayan firmalardan uzak durun.



F
8 ay
Er

Bende de aynı sorunlar var. Millenicom pişmanlıktır. 4 kere telefon açtım bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım. 3 gündür adrese dahi gelmeden talepler çözüldü denerek kapatılıyor. Görüşmek istiyorum, her seferinde ya whatsap hattına aktarıyor yada online işlemlere..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.