Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
124
Cevap
8320
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Millenicom’dan ZAMCIK (2. sayfa)
F
6 yıl
Binbaşı

85denden 100 liraya çıktı fatura sms geldi şimdi farklı firmalar bakacağım netspeed uydunet vs.



B
6 yıl
Yarbay

netspeed 75mbps olarak 84 liraya, türknet 100mbps olarak 86 liraya sunuyor bu paketi. sizde neden 100 tl?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alper Karaer - Millenicom
G
6 yıl
Binbaşı

Hahhahahahahsha turknete 11 lira zam yapınca daha fazla sesinşz çıktı hayırdır


TURKNET



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Yarbay

Evet ₺69.90'a 100 Mbps gerçekten güzel bir paketti ancak bu ₺30'u bir anda değilde kademe kademe yapsaydınız mesela 6 aylık süreçte 2 ayda 1 ₺10 arttırarak daha göze batmazdı.
Tamam ben biraz da keyfe keder kapattırdım hattımı çünkü fazlalıktı ama ₺69.90 çokta büyük para değil deyip buna katlanabilyordum ancak 100 Mbps = ₺100 fiyat olunca müşteri mutlaka sağa sola alternatiflere bakmaya başlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Alper Karaer - Millenicom
K
6 yıl
Yüzbaşı

Lübnanlı Haririler zengin oldu biz de burda şemsiyenin hesabını yapıyoruz.
Bilmeyenler baksınhttps://www.google.com/search?q=hariri&oq=hariri&aqs=chrome..69i57j0j69i61j69i60l2j69i65.815j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Adamlar olanca kârı cukkaladığı gibi borcunu da Türkiye'ye ödetti hala da ödetiyor gördüğünüz üzere zamlarla.
Dolar çıksa da inse de zaten bu zamları yapacaklardı başka çareleri yok bu borç ödenecek.
Turk telekom furyasında dışarı giden paraların %1 i bu ülkede altyapı yatırımına kullanılsaydı
Şu an ülkede ev standardımız gigabit (1000mbit) internet olurdu. (abartmıyorum rakamlara bakın)
2000 lerde Forbes 2000 de olan ve milyar dolar kâr açıklayan şirketti Turk Telekom.
/companies/turk-telekom/%23409532405028/
2017 yılında düştü listeden.

Hala 8 mbit/ 24mbit internetten bahsediyoruz ülkede.

2019 yılında bu halde olmamalıydık.
Sadece yazık diyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 4 Ekim 2019; 12:42:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
6 yıl
Yarbay

bu vatana , bu millete ait olan şeyleri para ile yabancılara satanlar elbet bir gün vatan hainliğinden yargılanacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @kucukti
A
6 yıl
Yüzbaşı

Selamlar,

Firmaların farklı fiyatlandırma ve hizmet portföyleri var. rakipler hakkında detaya girmeyi tercih etmem ama fiyatları karşılaştırırken elma elma olduğuna dikkat ediniz. Mesela çağrı merkezi hizmeti var mı, sorunları çözmek için ne yapıyor, hız kısıtlaması vb uygulamaları var mı vb....
Bizim toplam sunduğumuz hizmet portföyünde devam edebilmemiz için bu hızı bu fiyata sunmamız gerektiğini görüyoruz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
B
6 yıl
Yarbay

benimde 85tllik paketime zam gelerek 100tl oldu.
sanırım yapacak birşey yok, aldığım hizmet ve ödediğim parayı hala fp olarak görüyorum, üstelik taahhütde yok



B
6 yıl
Yarbay

- çağrı merkezi hepsinde var tabii ki
- çok sorun yaşamadım ama yaşadıklarımda da çok komik cevaplar aldım ve millenicom çözmedi bu sorunları kendi kendine çözüldü hep. (birkaç hafta önce olan yurtdışı sitelere erişim problemi -müşteri hizmetlerinin haberi bile yoktu bu durumdan, sorun sizde bilgisayarınızda gibi komik cevaplar aldık- birde ayda veya 2 ayda bir gece birden modemim ip almamaya başlıyor internete giremiyorum, sabaha düzelmiş oluyor arıza kaydı bırakınca hattınız normal gözüküyor diyorlar sadece.)
- hız kısıtlaması yok hepsi sınırsız/kotasız

hepsi tt altyapısı zaten birbirinden farkı yok, 15 lira fazla ödemek için bir sebepte göremiyorum bu yüzden. zam yapılabilir 70 tl gerçekten ucuz bir fiyattı ama 70'den 100'e çıkması kabul edilebilir değil maalesef, en azından alternatifleri ile aynı fiyata sunabilirdiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2019; 14:26:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alper Karaer - Millenicom
H
6 yıl
Yarbay

Netspeed e geçilir mi direk millenicomdan? Zaten 100 deyip 20-30 hız veriyorsunuz kaç yıllık üyeyim 50üstü hız görmedim arada arayıp kızınca 80-90 sonra tekrar 20-30lar yani f/p idi ama şuan gereksiz pahalı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
6 yıl
Çavuş

Millenicom abonesi olmaya çalışırken o kadar irtibat kurmaya çalıştığım ancak formalite icabı bile olsa bir cevap alamadığım Alper bey müşteri kaybetme korkusuyla hemen yetişmiş buraya.

Neyse ki Turksat Kablo altyapım vardı da oraya taşındım, millenicom'a da veda ettim. Özellikle profesyonellik konusunda iki şirketin aralarında dağlar kadar fark var. Baş ağrısı çekmek istemiyorsanız, adam gibi internet kullanmak istiyorsanız, televizyonu da aradan çıkarayım diyorsanız ve binanızda fiber altyapıları varsa(fiber altyapı önemli) Turksat Kablo'ya arkanıza bakmadan koşarak geçin.

Edit: Buradan millenicom kullanmadığım anlamı çıkmasın. İki buçuk aya yakın süre kullandım. Deneyimlerimi, bölgemdeki Turksat Kablo/TT/millenicom karşılaştırmasını boş bir vaktimde bir başlıkta anlatmayı düşünüyorum (yeterli sayıda ekran görüntüsü aldıysam ve bunlar hala duruyorsa)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qhsusb_bulk -- 4 Ekim 2019; 18:30:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Yarbay

Çağrı merkezi hepsinde yoktu Türknet bu konuda on numara adım atarak müşteri hizmetlerini kaldırdı.

Ne yazık ki Türknet sadece Adsl ve Vdsl abonelerine hizmet sağlıyor Fiber abonelerine hizmet sağlamıyor.

Bu arada millenicom'u savunduğum yok Türknet'i bu kadar övmenizede gerek yok kaç sene kullandım bana masal anlatmayın çektiğim sorunları hiç bir firmada çekmedim.

Fiyatları sanırsam Alternatif İSS'ler belirlemiyor , Türk Telekom belirliyor sanırsam altyapı kiminse söz sahibi o oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
B
6 yıl
Yarbay

vdsl abonesiyim bana destek sağlıyor. ayrıca mesajımda türknet'i nerede övmüşüm, nasıl okuyorsunuz? yetkili arkadaşın söyledikleri üzerinden 3 iss'i karşılaştırdım sadece, türknet'i kullanmadım bile daha önce niye öveyim. 2 yıl vodafone 1-1,5 yıl millenicom kullandım. fiyatlarını tabii ki kendileri belirler, türk telekom'a altyapı kiralama bedeli vs ödüyorlar iss fiyatlarını türk telekom neden belirlesin.

"bana masal anlatmayın" ne alaka o mesaj sana bile atılmadı, firma yetkilisi dışında bu üyeliği de kullanıyorsanız bilemem tabii.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2019; 18:50:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NitroNos
B
6 yıl
Yarbay

aslında türksat altyapı bende de mevcut ama kullandığım dönemde çok sorunluydu, akşam saatlerinde yavaşlama sık sık kesilme vs vardı. birde modemleri aşırı dandik. taahhüt olmasa onu da denemek istiyorum hatta uygun tarifeleri de var.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,627,mevcut-musterilere-ozel-br-100-unuzu-gulduren-kampanyasi

100mbps kotasız + kablosuz üst paket + sinema paketi 2 yıl taahhüte 76 tl (19-00 arası 25mbps)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2019; 19:10:19 >


Bu mesajda bahsedilenler: @qhsusb_bulk
N
6 yıl
Yarbay

Kullanmadığın internet hakkında yorum yapma!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
B
6 yıl
Yarbay

sorunlu musun arkadaşım, orada türknet hakkında yazdığım tek şey çağrı merkezinin bulunduğunu ve kotasız olduğunu belirtmem. ne yorumumu yapmışım? ha istediğim yorumu da yapabilirim sana ne oluyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NitroNos
N
6 yıl
Yarbay

Çağrı merkezi numarasını gönder bana arayacağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
B
6 yıl
Yarbay

yaz google'a bulursun, ben niye göndereyim. neyse blok




Bu mesajda bahsedilenler: @NitroNos
M
6 yıl
Yarbay

Elektirikden suya,doğalgazdan benzine,gsm den internete, elini kolunu sallayan istediği gibi vatandaşı s.kmeye başladı..
Zam haberi okumadığım tek bir gün kalmadı.
Hani ne diyeyim ki küfür etsen,beddua etsen bile yetmiyor artık



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.