Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
2483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Migren atakları için ' AVMİGRAN ' kullanan var mı?
D
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar migren için AVMİGRAN kullanan var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl
Yüzbaşı

Bir dönem kullandım.Tam ağrının ilk başladığı an kullanırsan etkisini görürsün.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yüzbaşı

aynen, ağrı başladıktan sonra fayda etmiyor. ağrının geleceğini hissetiğin zaman içersen çok iyi geliyor.



D
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Anladım hocam teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9
11 yıl
Er

Baş ağrısından kurtulmak mı istiyorsun. Hemen ilaca başvurma Sana vereceğim tarifteki çayı yap ve iç. Bak bakalım işe yarıyor mu?
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.
KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.