Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Microsoft Excel Stocks ile artık anlık hisse fiyatları Excel dosyanızda
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



İlk yıllarında basit bir listeleme ve tablolama yazılımı olarak kullanıma sunulan Microsoft Excel bugün çok farklı bir noktaya gelmiş durumda. Karmaşık hesaplamalar, tablolar hatta veri tabanları bile Excel üzerinde yapılabiliyor.


Microsoft Excel Stocks nedir?


Microsoft yazılımın yeteneklerini arttırmak için yeni bir entegrasyon daha duyurdu. Microsoft Excel Stocks adındaki yeni modül o anda borsalardaki hisselerin durumunu tablonuza yansıtmanızı sağlıyor.


Ayrıca Bkz.Skype ekran paylaşım özelliği başladı

Nasdaq ve Refinitv gibi popüler borsa veya finans şirketleriyle çalışan Microsoft oldukça kolay bir yöntem geliştirmiş. İlgili kutuya örneğin MSFT yazdıktan sonra menüden Stocks seçeneğini seçtiğinizde son fiyat bilgisi, son ticaret zamanı, 52 haftalık en yüksek veya düşük fiyatlar karşınıza geliyor.


Şimdilik yeni özellik o anki durumu veriyor yani anlık olarak güncellemiyor. Yakın zamanda her 5 dakikada bir veriler güncellenecek ve geçmiş bilgiler de verilecek. Ayrıca daha fazla ülke borsasının da eklenmesi planlanıyor.


 

 Haberi Portalda Gör

S
5 yıl
Binbaşı

Binance?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.