Windows 10 da edge tarayıcısı ile herhangi bir uygulama indiriyorum indirilenler klasörüne. İndirdiğim dosyaya sağ tıklayıp özellikler, güvenlik dediğimde en üstte hep iki tane bilinmeyen hesap oluyor. Ama ne indirirsem indireyim. Chrome ile indirdiklerimde böyle bişey olmuyo. Acaba siz de edge ile indirdiğiniz bi dosyanın güvenlik bölümüne bakarmısınız bilinmeyen hesap varmı diye. Yoksa bi bende mi oluyor bu.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Edge biraz sorunlu olmuş, bazen indirmeler yarıda kesiliyor ve A dblock'u desteklemediğinden kullanmıyorum. Size önerim Maxthon Browser kullanmanız, bayağı sağlam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 23 Eylül 2015; 16:15:01 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.