Laptobumda Windows 8 mevcut. Bunu USB'ye atarak başka bir bilgisayarda kullanma şansım var mı? Ayrıca Windows 8'i dışarıda mağazalarda bulabilir miyim? Bazı sitelerde sadece yeni bir bilgisayar ile satılabilir diyor da.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
OEM lisanslar sadece ilk yüklendiği bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Kutulu lisanslar ise evelki bilgisayardan kaldırmadan bir diğerinde kullanılamıyor.
Tek olarak Windows 8.1 olarakta satın alabilirsin ama haziranda windows 10 çıkacak bence onu alsan çok daha iyi olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vywat -- 12 Mayıs 2015; 18:57:35 >