Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PayU Entegrasyonu Hakkında Yardımcı Olabilecek var mı?
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

payu'muz onaylandı. siteme entegre etmeliyim, yazılımdan anlıyorum ancak daha önce yapmadım ve dökümanlar da yetersiz. o yüzden mantığını tam oturtamadım.

şimdi ben size kendi yazdığım sepet sistemini anlatayım:

1. ürünü satın al diyorsun.
2. ürünü satın al ekranına gidiyorsun, satın alacağın ürünün özellikleri ve kdv dahil fiyatı yer alıyor. ileri tuşuna basıyorsun
3. bir sonraki sayfa bilgi sayfası. burada teslimat ve fatura bilgileri giriliyor. ve krdi kartı veya havale seçeneğini işaretliyorsunuz.

4. aha bu aşama, payu'nun ödeme sayfası olmalı. kredi kartı seçildiyse, açılır pencerede kredi kartı bilgileri girilsin ve ödeme gerçekleşsin. ödeme onayı gelirse, "ödemeniz onaylandı" sayfasına yönlendirip veritabanımda onaylanmış sipariş tagı yapışsın.

da bu 4. aşamayı nasıl çözeceğim. yardımcı olabilecek olan var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.