Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi işletim sistemini kurmalıyım?
N
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle herkese selamlar.
6-7 seneden beri masaüstü bilgisayarımda Windows Vista Home Basic işletim sistemini kullanmaktayım.Bilgisayarıma bu süre zarfında format atılmadı ve son zamanlarda bilgisayarımda yavaşlama, internette gezerken donma gibi problemler yaşıyorum. Sizce Vista, XP ya da Windows 7'den hangisi sistemim için ideal? Bilgisayarıma format attırmadan önce sizin görüşlerinizi almak bu acemiyi fazlasıyla sevindirecektir. Oyun meraklısı biri değilim, önceliğim bilgisayarda ve nette gezinirken kasma ve donma gibi sıkıntılar yaşamamak. Vereceğiniz cevaplar için herkese şimdiden teşekkür ederim.
İntel Pentium D CPU 3.00 GHz
1,0 GB RAM
NVIDIA GEFORCE 7300SE/7200 GS



C
9 yıl
Yarbay

Linux ya da win 7 starter kur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

........





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 19:07:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
9 yıl
Onbaşı

Bencede Ramin Çok az Oyüzden Bence En ideal win7 pro veya win7 ultime kurmanı tavsiye ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

xp kullan kafan rahat olsun :D



W
9 yıl
Teğmen

RAM'in düşük ondan dolayı şu önerilerimi dinle derim.Kesinlikle 32 Bit kurmalısın.Bazı arkadaşlar xp demiş.Bir kaç yıl önce olsaydı bende öyle derdim.Ancak Microsoft xp desteğini bitirdi ve birçok program artık desteklememeye başladı xpyi.Windows 7 ye gelirsek sakın ola ultimate falan düşünme starter veya home basic.Ancak starterde homebasicde falan masaüstü arka planı değiştiremiyorsun ve birçok özellik yok.Vistaya gelirsek Starter ve Home basic yine .Bunlarda öyle kısıtlama yok fazla ancak starterde 3 programdan fazla program çalıştıramıyorsun.Home basicde böyle birşey yok zaten kullanıyorsun format cd si ile yine home basic olarak kullanabilirsin rahatlar pc home basicin diğer sürümleden tek farkı temaları aero olayı.

KARAR SENİN





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 14 Şubat 2015; 1:56:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Binbaşı

Lubuntu ya da XP kur.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Windows 8 kur birde ram ini 2gv yap 30 tlye 1 gb ram alıp takabilirsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.