Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
812
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Altın neden bu kadar düştü?
9
12 yıl (47 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Ya ben bir kaç aydır interneten altın atın alıyorum yatırım amaçlı. Şu anda epey düşüşte biraz daha aliyim diyorum. Ama altın neden bu kadar düşüyor diye de çok merak ediyorum Bir bit yeniği olmasın bu işin içinde?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
12 yıl (4137 mesaj)
Yüzbaşı

Son birkaç aya has bir durum değil aslında.Son 3 yıldır altın düşüşte.2011'de tavan yapmıştı o günden beri sürekli düşüyor.Talep azaldı artık.Sen sanırım son düşüşleri soruyorsun.FED faiz artırımına gideceğini söyledi.Dolar anında değer kazanmaya başladı.Altına alternatif yatırımlar ortaya çıktığı için de satışlar başladı.



A
12 yıl (6411 mesaj)
Binbaşı

Bi ara hatırlıyorum gramı 112 liraya gelmişti.Bende alıyordum o zaman alanlar 130a kadar çıkacak alın şimdiden diyordu.80in altına kadar düştü sonra alanlara yazık old.Şimdi 82 sanırım doların etkisiyle oda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
9
12 yıl (47 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Bana yine de altından şaşmamak gerekiyor gibi geliyor. Sonuçta yüzyıllardır hatta binyıllardır yatırım aracı olarak kullanılıyor. Altının popülerliğinin biteceğini hiç düşünmüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.