Selam arkadaşlar elimde HTC 8S var. Bugün telefonun sarjı "yüzde sıfır" iken bilgisayardan şarja taktım belli bir süre kaldı "3" saat kadar. Sonra nasıl sarj olmaz diye çıkardım o da ne !!! Çıkardığım halde tepede ışığı yanıyor şarj oluyormuş gibi üstüne üstelik telefon açılmıyor tepki yok bu aptal telefon neden böyle oldu düşme yok kırılma sarsılma yok o kadar baktık hay Allahım !
Yardımcı olacak var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yardımcı olacak var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.