garageband normalde ücretsiz ama kısıtlı özellikleri açıktı diğerleri ücret karşılığı açıktı. dün app store incelerken full sürümünün ücretsiz olduğunu gördüm. ios8 için full sürümünü ücretsiz hale getirmişler heralde. şuan 7.1 sürümünü kullanıyorum. itunus den garagebandı yükleyin eğer benim gibi eski sürüm kullanıyorsanız önceki sürüm yüklenecek diyecek ve garageband yüklenecek. programı çalıştırdığınızda hala ücretliler kapalı olarak gözükecek. kapalı olan herhangi birine bastığınızda satın alınıyor deyip etkinleştirecek. garagebandın full sürümüne sahip olacaksınız. dün gece yükledim. özellikle müzikle uğraşanlara tavsiye ederim.
Ben yüklediğimde hepsi açık, böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorum. hangileri kapalıydı da sonrasında ücretsize düştü yada bi yerden ayar yapmam gerekiyor mu.?
Bende önceden yüklüydü şimdi birini satın alayım dedim, hesabımda kredi kartı tanımlı değil, şifre istedi girdim, ücretsiz edinmek ister misiniz ? diye sordu evet dedim satın alınmıştır dedi.
bende amfi kilitliydi satın al dedim şifre girdim tamam dedim ücretsz edinmek ister misiniz dedi evet dedim açıldı bunu sadece amfide yaptım sonra diğerlerine baktım onlar da açıktı..
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @people are strange
Orada miktar yazar ve satın al çıkar. Miktarı görüp satın al yerine iptale basarsan sıkıntı yok. Şifre girdikten sonra çıkıyor karşına .
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
kredi kartım kayıtlı. o yüzden devam ettirmedim ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >