Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus GTX 650 ti boost -SATILDI
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
P
10 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Fiyat satıldı TL Eskişehir içi elden teslim edilir.Ekran kartını yakın zamanda 2. el olarak sistem halinde aldım.Alırken garanti kutu sormadım, o yüzden garanti konusuna yok diyebiliriz kutusuda yok lakin güzelce paketlenip istenilen yere gönderilebilir. Kargo alıcıya aittir. İsteyene farkı üzerine koymak şartıyla sanalpazar ilanı vb açılır.

Ekran kartını şuan sistemde kullanmaktayım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Satma sebebim aldığım sistemi biraz yükselttim ve ekran kartı kaldı onuda elden çıkartarak r9280x yada gtx 770 gibi bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu açıdan söylediğim seviyede ekran kartlarıyla takas olabilir.Eklediğim resimlerden ekran kartının görüntüsü web den alınmadır diğerleri bahsi geçen ekran kartına aittir.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekcan -- 18 Eylül 2014; 9:26:20 >

P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Ürün Kodu : 31279736

Sanalpazar eklendi halen güncel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Er

dostum ben satın aldım bakmadın sanırım sanalpazara


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

fevzikeles arkadasımıza kargosu yapılmıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.