Arkadaşlar telefonum G2..wifi üzerinden internete baglaniyorum..aldığım bağlantıyı da usb uzerinden pc aktariyorum..ancak bu işlemi yaptigimdan beri yani 4 gundur TL'em inmeye başladı..0,9 kuruş aliyor gunde 3-4 defa..nedeni nedir acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bağlantı kesildiği zaman çeker zaten o ücreti. Mobil internet paketin yoksa mobil veri seçeneğini kapat. Yukarıda da dediğim gibi telefonundan bağlandığın wifi interneti kabloyla bilgisayara veremezsin.
Mobil veri kapalı olduğu halde internet ücreti kesiyorsa telefonu fabrika ayarlarına alıp tekrar deneyin ve bilgisayara internet paylaşımı için telefonu bağlamayın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.