allah yardımcısı olsun umarım başarır , umarım gururlandırır bizi , bazılarının yaptıgı, rakip takımdan çıktığı için şunun kramponunu bile taşıyamaz , su stadda top bile toplayamaz demeye gerek yok , hadi yolun açık olsun
Bu Roma'da zerre futboldan anlamıyor. O kadar as ortasaha oyuncumuz varken sen git yedeğe milyonlar var. Hayır bir halt olsa bizim teknik ekip anlardi.
gsliler gençler çürür diyip duruyorlar.kendileri hangi genci parlattılar.bi arda zamanları vardı o da maddi durumlardan dolayı zorunlu yapıyorlardı.bi belini doğrulttular hangi genci oynattılar salihi gene aykut hoca oynattı ama 11 ortasaha varken yer bulamadı bence oynatılmalıydı bu sene ama kendini kurtardı 2 sene sonra geri döndüğünde mecbur takıma alacaklar kariyerine roma gibi bir takımı ekledi bi de orda tutarsa roma alır maddi kaynak gelir.
fbde kalsa çürürdü gsdede çürürdü. bazı şeyleri kabullenmek gerek ülkemiz futbol çöplüğü Avrupaya giderek kendini kurtarmak için ilk adımı attı. Orada kalıcı olması dileğiyle.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Umarım ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Yolu açık olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
fbde kalsa çürürdü gsdede çürürdü
İnşallah kendini geliştirir milli formayı terletmeye başlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >