iyi akşamlar tahminimce uygun bir fiyata 2. el ps3 var 450 lira ama ntsc sistemi var. oyunlarda veya tv bağlantısında çalışmada bi farklılık veya problem çıkarır mı? bilgisi olan var mı? Oyunlar palmış anladığım kadarıyla sorun yaşayan olldumu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Oyunlarda sıkıntı olmaz her oyunu açar.sadece filmlerde sıkıntı olur ntsc filmleri açar.gerçi hoş PS3 film izlemek için niye kullanılır anlamıyorum.oyun konsolu oyun içindir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.