arkadaşlar galaxy s4 kullanıyorum, ilk 4ay hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bundan 3hafta önce bataryam şişti garantiye yolladım bataryamı değiştirip geri verdiler. Dün ise telefon çantamdaydı çok yavaş bir şekilde çantam yere düştü şimdi telefonda ses var görüntü yok kapatıp açmaya çalıştım ama açılmıyor ışığı yanıyor fakat görüntü yok ayrıca sağ üst köşede hafif bi ışık yanar gibi oluyor geri gidiyor. Size nedeni ne olabilir?
ama telefonun dokunmatıgı calısıyor degıl mı ? ezberden gelen aramayı felan cevaplandırabılıyorsun tus kılıdını acınca ses gelıyor. Buyuk ihtimalle iç ekran kırılmıştır aynı sorun benım başıma geldı 10 cm den telefon dustu ve ekranda hıc bır hasar yokdu ıc ekran kırılmış ve ekran degısımı tabi telefon note2 di 400 lira fatura kesmısler s4 ne kadar bilmıyorum geçmiş olsun cok dikkat etmek gerek.
ama benim elimdeyken telefonun ekranı gitti. yere bile düşmedi. şu an ses var görüntü yok. telefonun markası ise galaxy trend plus. yine de kullanıcı hatasına girer mi ?
O konuda biz bir şey söyleyemeyiz. Serviste telefonun içini açıp bakıyorlar, darbe sonucu oluşmuş bir arıza görürlerse doğrudan garanti dışına çıkartıyorlar. Darbeye yönelik herhangi bir emare yoksa telefonda zaten garanti dışına çıkartılmaması lazım.
beyler benim tel de sorun var s3 telim elimden kaydı telefon sürüklendi sertçe düştdü ama telefona bişiolmadı 2 tane çizik vardı tel de ses var görüntü yok bazı siteler de 100 lira diyolar bide bu sitede alan varsa satıyorum 500 e yaptırıp satıcam
Ekranla bence uzaktan yakindan alakasi yok anakartda olan bir sorun farkli ekran takilsa bile ayni hatayi verir bende de s4 vardi ayni sorunla karsilastim cozumunu bilmiyorum
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Kullanici hatasi zaten. Gecmis Olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pique741 -- 22 Haziran 2014; 21:06:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @pique741
0505 431 68 12
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >