ulaaaannn |
Her zaman tutmaz![]() |
bu da tutarsa var yaaa... ![]() |
papaz her zaman pilav yemez vaftiz ![]() |
inş cnm yaaa |
Kaynak dandik de böyle bir şey varsa saçmalık. Koskoca UEFA 'nın işi gücü mü yok. iddia risk yönetimi misiniz amacınız nedir? |
Neden öyle bir şey yazmışlar ![]() ![]() |
Bunlara aldırmayın, hatırlasanız 2000'de UEFA Kupası'nı kazanma oranımız 1/250'ydi. |
Valla geçen gün rüyamda bende 3-1 gördüm Umarım kazanırız |
Olabilir. |
kendi evimizde 2-0 yendık hiç yoktan UZA ![]() ![]() |
< Resime gitmek için tıklayın > |
Galatasaray ile Chelsea arasında oynanacak ilk karşılaşmanın 1-1 biteceği tahmininde bulunan ve tutturan UEFA bu akşamki maç için '3-1' dedi.
Chelsea'nin Galatasaray'ı 3-1 yeneceği, sarı kırmızılıların golünü Drogba'nın atacağı öne sürüldü. UEFA'nın özel bir şirketin sponsorluğunda gerçekleştirdiği maç tahminlerinde Chelsea-Galatasaray maçına ilişkin görüşünü de paylaştı. Türk Telekom Arena'daki ilk maç öncesinde mücadelenin 1-1 berabere biteceği öngörüsünde bulunan ve bu tahmininde isabet sağlayan birliğin 'Tüyocu'su, bu gece Londra'da oynanacak karşılaşmanın ise 3-1 İngiliz ekibinin galibiyeti ile sonuçlanacağını öne sürdü. Resmi sitedeki değerlendirmede şu ifadeler kullanıldı: “Chelsea, Galatasaray'ın çeyrek finale çıkmasını engellemesine izin vermeyecektir. Drogba'nın Stamford Bridge'e dönüşünde, hayranları önünde gol atması kaçınılmaz. Ancak Jose Mourinho'nun öğrencileri gereken tecrübeve gol ayaklarına sahip.” (skorer)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >