Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CryEngine motoru Linux'a geliyor!
D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

http://www.crytek.com/news/conference-attendees-can-also-see-a-brand-new-mobile-game-extra-engine-updates-and-much-more-at-crytek-s-booth

GDC konferansinda demo gostereceklermis. Anladigim kadariyla yeni nesil CryEngine 4 motoru gelecek Linux'a. Linux destekleyecek ilk oyun da "Kingdom Come: Deliverance" olacak gibi gozukuyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cryengine#CryEngine_.284th_generation.29_2

1 hafta sonraki GDC baya bomba olacak, OpenGL'e yeni Mantle benzeri optimizasyonlardan sonra CryEngine'in Linux portunu da izlicez.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
11 yıl
Yüzbaşı

Çok sevindirici haber.Umarım CRYSIS seriside gelir ardına


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Yarbay

Windows'tan daha verimli çalışacağı kesin bence. Direct-x donanıma yük olmaktan başka bir şey değil çünkü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.