Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SKYRİM HATASI..!
T
12 yıl (15 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar SKYRİM V yükledim oyuna tıklayınıca siyah bir ekran cıkıyor 5-10 dk sonra [Direct3D aygıtı oluşturulamadı.] yazısı cıktı. Ne yapmalıyım.Bide directx 11 ise farklı bir oyun yüklerken cıkan dirctx i yuklersek mesela direct x 9 kurarsak directx 9 mu oluyor?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojen16 -- 5 Mart 2014; 22:44:01 >

T
12 yıl (49 mesaj)
Çavuş

Oyunun kurulumunun sonunda DirectX kendisi kurar iptal etmemen lazim. DirectX 9 Yuklemek ekran kartin uyumunu degistirmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.