Merhaba arkadaşalar, psp almayı düşünüyordum ama ps2 var zalten dedim, ben de gp2x alayım yolda film felan izlerim hem linux da varmiş. Ebay'e "gp2x" yazınca hiç bir sonuç alamadım, canoo yazınca 500 $ fiyat çıkıyor Gp2x ne kadardır? Nereden alabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba, Halen almayı düşünüyorsanız bende bir adet var. İçinde gameboy advance emülatörü kurulu ve 7 tane de oyun var. Daha dün legend of Zelda ve Süper mario 3 oynadım. İsterseniz başka emulator de kurabilirim. 2 adet GP Şarjlı pil ve HAMA şarj cihazı ile birlikte verebilirm. İstanbul da elden verebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >