5. sınıfta fazla yüklenmen gerek yok. 1 tane güvender konu anlatım. olsun . 1 tane tüm dersler güvender soru bank olsun ayrıca her ders için birer tane yaprak testin olsun.
bunlar sana yeter. kaynak için önerim
zor seviye : formül tudem anafen orta seviye: güvnder dörtrenk kolay seviye: zambak
sana benden bi abi tavsiyesi 7 veya 8. sınıfta donup kalmaman için haftada 400 soru çözmeye başla
zor istiyosan tudem al derim ama şöle bir durum var tudem yayınları 2-3 sene sonra bile görmeyceğiniz sosyalde ise genel kültür soruları var mesela sosdan bitanesini sana göstereyim
soru I. Brezilya'nın Rio de Jenerio kentinde bulunan bi heykeldir II Hindistanın Agra şehrinde bulunur. II İtalya'nın Roma kentinde bulunur. Gladyatör dövüşçülerinin, halk göstrilerinin yapıldığı arenadır.
Aşağıdaki eserlerden hangisinden bahsedilmemiştir.
A. Chichen Itza B. Kolezyum C. Taç Mahal D. Christo Redentor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.