Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1241
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tampon Rengi Hakkında
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

Arkadaşlar Caddy Trendline modeli mevcut elimde ve tampon boyama işlemine sokucaz fırın boya olarak geçiyormuş ve 500 tl dediler sizce normal mi ön ve arka tampon.


Şimdiden teşekkürler.



P
10 yıl
Yüzbaşı

Benim araç tredline bende boyattim ön arka tamponu 350tl eylül ayında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı

Daha önceden bu konuda tecrübesi olan biri olarak, bence yazın boyatın. ve bir iki ay su değmesin. Ben aralıkta boyattım. Fırınlı boya olarak. 1 yıl içersinde ızgaralarda atmalar meydana geldi. bu işte zımpara çok önemli. Eğer ızgara bölümlerine iyi zımpara olmazsa mutlaka atacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yüzbaşı

Bundan 3 ay önce Caddy ön tampon, 1 çamurluk ve kaputu boyattık. Üstüne pasta cila yaptırdık komple araca. Hepsine 500 TL verdik.



M
10 yıl
Yüzbaşı

Tampon daha önce hiç boyanmamışsa sorun zımpara değil boya işleminden hemen önce tatbik edilmesi gereken plastik yüzeyi yumuşatacak solüsyon uygulaması.Bir çok boyacı maliyet açısından bu işlemi yapmaz ve kısa sürede boya atar plastik yüzeyin yumuşatılma işlemi boyanın plastiğe işlemesini iyi tutunmasını sağlar fabrikasyon boya böyle atılır uzun yıllar sorun çıkarmaz.Buna dikkat etmek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.