Hocam combofix'in çözüm olacağı kanaatindeyim yine Malwarebytes' Anti-Malware işini görecek bir program.
Hocam ayrıca şöyle bir program sekmesi benzeri bi gölge oluşup duruyor. Üstüne tıkladığımda kayboluyor. Chrome'yi açınca ortaya çıkıyor. < Resime gitmek için tıklayın >
Hocam sorunun çözümünü bilmiyorum açıkçası fakat iyi bir virüs + malware programlarıyla, iyi bir temizlik yapın, daha sonrasında sorun çözülmezse, yardımcı olacak arkadaşlarımız mevcuttur elbette.
bende de varmış ben ne olduğunu bilmiyordum görev yöneticisi işlemlerden gördüm o nu sonlandırınca işlemci %65 lerden %5 lere düşüyo. ben oşekilde hallediyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.