yaklaşık 20 gündür müşterilerim hotmaile mail gönderirken sıkıntı yaşıyor hosting firmaları var ise aramızda cevaplayabilir mi? Siz de de sıkıntı var mı (birçok forumda okudum gerçi var diyenler oluyor.) Hotmail saçma sapan blacklist politikası geliştirmiş detayları bilen arkadaşımız var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba ! Sabit IP kullanıyorsanız eğer Local/kendi IP nizide kontrol etmenizde yarar var .
Hotmail,Gmail servislerine mai göndermede problem yaşayan müşteri/kullanıcı lar Local Ip lerini aşağıdaki linkten kontrol ettikten sonra , yine aynı sayfada bulunan linkten IP nin kaldırılmasını talep edebilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.