Merhaba forumdaşlar oyuna yeni başlıyorum hangi server da başlamalıyım türklkerin yoğun olduğu bi server var mı ve de barbar açmayı düşünüyorum bu karakterin + ve - yönleri nedir?
Blood an glory serverda kasamassın emekleriniz boşa gider deniyor, fury zaten full pvp dönüyormuş, Crome server düşünüyorum ama oynayan var mı sonuçta oyundan çok sohbet eglence arkadaş ortamı olmasıda önemli, öncesinden kısa süreli bir tecrübem olmuştu şimdi oyunu indirirdim tekrar başlamak istiyorum. Oynayan var mi hangi serverda bir bilgi verirseniz sevinirim.
o mesajin epey eski. ben basladim rage serverda gayet memnunum. crom ve furyde de charlar actim populasyon acisindan cok fark yoktu. suan 55lvlim inan sohbet muhabbetten ve raidlere katilmaktan bu kadar zamandir lvl kasamadim. turk arklar var, guzel aktif bir guildimiz de var. Son zamanlarda epey populasyon da artti gibi bir sorun yok bence suan icin :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @OrcHestrated
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
sebebini merek ediyor isen suradaki yazımı oku
http://forum.donanimhaber.com/m_66582438/f_//tm.htm#82821372
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3323 -- 28 Aralık 2013; 22:10:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle