Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
353
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Media Player problemi
Y
20 yıl (34 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Evde philips sna6500 wireless modem ile internete bağlanıyorum laptopum üzerinden. Canlı tv izlemek istediğimde "Hazır" diyor hiçbir hareket yok. WinXP Home SP2 + IE7 Beta3 + WMP 11 var. Sebep nedir? Acaba internet veya modem ayarımı var? Bilen arkadaşlar varsa memnun olurum. (Not:İşyerimde aynı sistem var ve çalışıyor)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



7
20 yıl (247 mesaj)
Teğmen

arkadasim eger kablosus agin 802.11a ise bu normal.cunku bu baglanti sekli max.12mbps desteklemektedir. video streming lerde en az 802.11b kullanmalisin max.54mbps


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
20 yıl (34 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: 72eyasar

arkadasim eger kablosus agin 802.11a ise bu normal.cunku bu baglanti sekli max.12mbps desteklemektedir. video streming lerde en az 802.11b kullanmalisin max.54mbps

Kablosuz ağım 802.11a değil. 802.11b/g, böyle bağlanıyorum. zaten 54mbps gözüküyor. başka ne sorun olabilir. kanal7 ve tgrt gibi winamp codecli tvleri izleyebiliyorum. Fakat wmp codecli olanları izleyemiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.