Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
285
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Whatsapp Facebook'u da solladı
B
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Ve Whatsapp birinciliği eline alır! WhatsApp Facebook gibi güçlü bir ağ karşısında hem de ondan epey bir sonra çıkmasına rağmen birinciliği eline aldı.

Yapılan analizlere göre Amerika, Çin, Endonezya, Güney Afrika, Brezilya çapında ilk yayınladığında WhatsApp uygulaması iOS ve Android üzerinde 3759 indirmeye ulaşmıştı. Bugün ise bu sayı basamak olarak iki ya da üç katına çıkıyor.

Bahsettiğimiz birincilik mobil mesajlaşma alanında. Facebook'un ayrı bir uygulama olarak yayınladığı Facebook Messenger, Whatsapp tarafından sollanmış durumda. Aynı zamanda Whatsapp diğer rakiplerinin de tozunu alıyor. Hangouts, BlackBerry Messenger, Snapchat, Line, Skype v.s gibi uygulamaları buna örnek gösterebiliriz.



Çıkan bu haberlere ve Whatsapp'ın gün geçtikçe gücüne güç katmasına bakarsak, WhatsApp'ın yeni market lideri olması kaçınılmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.