Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
288
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD Tune ile Crush Dump Taraması Hatası
M
13 yıl (20 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bundan yaklaşık 2-3 Ay önce HDD'mi bölümlemiştim 3 part şeklinde ilk disk w7, ikinci disk ubuntu 12.04, üçüncü yer ise NTFS formatında yedeklerimdi. bir gün aniden Notebook kapandı ve HDD görünmemeye başladı ben HDD uçtu diye düşünürken yeniden Sistem HDD'yi görmeyi başladı ama HDD'em o gün den beri sürekli olarak W7 kullanırken Crush Dump hatası veriyor bunu çözmek için bir çok yol izledim ilk olarak HDD'mi fabrika ayarları ile cd üzerinden temizledim ama sonuç değişmedi HD Tune programı ile crush dump hatası var mı diye kontrol etmek isterken de belli bir noktaya geldiğinde sistem mavi ekran hatası verip kapandı 4 sefer denedim hepsinde aynı sonuç çıktı. başka bir şeyler araştırmak istedim ama sonuçlar hep aynı oldu.

HDD mi değiştirmek istemiyorum çünkü öğrenciyim ve şuan için yeni hdd alabilecek meblağ mevcut değil (: acaba nasıl bir yöntem yapmalıyım ki HDD'm deki o hasarlı alanı devre dışı bırakabileğim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
13 yıl (1142 mesaj)
Yüzbaşı

Hddnin kontrol kartında sıkıntı olabilir. Hddyi değiştirmen gerekiyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (20 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

biraz daha açabilirmisiniz hocam acaba ? kontrol kartı demekle. (:



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.