Her kese iyi aksamlar arkadaslar. Bende eski model Nokia 7260 telefonu var. Simdi icinde bir onemli dosya var, onu kopyalamam lazim. Elimde Bilgisayara baglayacak kizilotesi yok. Sadece USB kablosu var. Baska marka Nokia telefonunu baglayinca PC Suit tanoyor, ayni kabloyla 7260 baglayinca bilinmeyen cihaz yaziyor. PC suit en son versiyonu yuklu PCde. Nedeni ne ola bilir ? Yarina acil lazim o dosya. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim rkadaslar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim rkadaslar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.