Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3200+ ecs kv2 lite htt speed
H
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar 939 olan bu iki ürünü aldım.yalnız sorun htt speed 1 ghz olması gerekmiyormu.biostan advanced chipset features bölümünde LDT bus freqeancy seçeneği:auto-800-600-400-200 olarak gözüküyor.everest prog.htt speed 800 mhz gözüküyor auto seçeneğinde.anakart kitapçığında ve sitesinde 1 ghz kadar destekliyor yazıyor.

CPU: Socket 939 for AMD Athlon™ 64/ Athlon™ 64 FX processor.

High-performance Hyper Transport CPU interface.

Support transfer rate of 2000/1600/1200/800/400 mega-transfers per second.
bios menü:

Phoenix-AwardBIOS CMOS Setup Utility
LDT & PCI Bus Control

Upstream LDT Bus Width [16bit]
Downstream LDT Bus Width [16bit]
Item Help
LDT Bus Frequency [1 GHz]
PCI Master 0 WS Write [Enabled]
PCI2 Master 0 WS Write [Enabled]
PCI Post Write [Enabled]
PCI2 Post Write [Enabled]
PCI Delay Transaction [Disabled]
anakartın kitapçığında bios menü bu şekilde ama ben biosa girince 1 ghz seçeneğini göremiyorum.iki tane bios update çıkmış onları yaptım gene değişmedi.ekteki resimde everest cpuid yaptım yorumlarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.