Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
518
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Unowner
H
13 yıl (235 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bu arkadaş soloq da takımınızdaysa quit atın ben serideydim o yüzden çıkamadım.Katarinası banlandı diye önce trolledi gitti herlane 1 kill bıraktı.Sonra afk kaldı.Böylece daha garanti oluyormuş.Bütün oyun boyunca bir kere küfür etmedim insan gibi yaklaştım lütfen oyna seri maçım bırak onları ignorla vs..Bu konuyu niye açtım eğer forumda takılıyorsa ifşa etmek amaçlı.Hepsi bukadar yorum atmanıza gerek yok.Zaten biliyorum hergün böyle mesajlar okuyosunuzdur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
13 yıl (26845 mesaj)
Yarbay

Teşekkürler paylaştığın için.



H
13 yıl (1470 mesaj)
Binbaşı

F
13 yıl (467 mesaj)
Yüzbaşı

Bugün de bana pre adamlar geldi, "knk inş 15 dk dan kısa sürer dedemlere gidecez" gibi bir cümle geçti. Diğeri de "np" diyip bıraktı.. Allahtan biri çıktı, korkudan 15 dakika oyuna girmedim.

Konu açacagıma bari buraya yazayım hazır gelmişken.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl (7466 mesaj)
Yarbay

Bende o oyundaydım fp idim , adam oyuna girer girmez katarina dedi bende almasın diye banladım çünkü kavga çıkacaktı daha sonra sıra adama gelince hemen yi alıp pickledi oyunda ise mide gitti öldü bota gitti öldü oyununuza gelirse çıkın bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl (1348 mesaj)
Yüzbaşı

Ben de o oyundaydım gerçekten çok kötü oynadı ama bu arkadaş da ondan az değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.