Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
493
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Javascript Hatası
P
20 yıl (89 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Abiler Adminler Yardım Edin Bu Sorun Yüzünüden Hiç Bi Sitede Linklere Tıklayaömaz Oldum.Java Bende Var.Mesela Linke Tıkladığumda Onun Adresi Yazacağına(Sol Alt) javascript0000005600 Böle Şeyler Yazıo Hatta Bunu Yazarken Gideceği Dizini Yazmayı Unuttum Geri Gite Bile Basmıyo.Resim Bile Ekleyemiom.Hatta Msn Adresimde E Potsa Kutum donup Kalıo junk maile tıklıyom javascript 4*99-7598590 böle şeler yazıo.Sağ ALT kÖŞEDE.Lütfen Yardım Edin Bu Sorunu Çözmek İstiyorum.



P
20 yıl (89 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

J
20 yıl (1705 mesaj)
Binbaşı

hata yine verir hazırlıklı olmanı dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
20 yıl (89 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sorunu Çözdüm Arkadaşlar.Netscape 7.2 İndirdim Herşey Düzeldi.Hepinize En Azından Açıp Okuduğunuz Ve Bazı Arkadaşlar Çözüm Bulmak İçin Yazdınız.Hpinize Teşekkür Ederim.Ve Eğere Anı Sorun Başkasındada Varsa Buna Girer Zaten.Ve Ona Netscape 7.2 İndirmesini Öneriyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
20 yıl (408 mesaj)
Yüzbaşı

Dip not: Javascript ile java nın bir alakası yoktur. Sadece isim benzerliği.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okunsal -- 14 Temmuz 2006; 10:34:24 >

O
20 yıl (408 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: cezve

Factor-B, herkes sanki java ve javascript ayni seymis gibi birbirlerinin yerine kullaniyor ama javascript ile java farkli seyler. javascript 1995 te netscape tarafindan cikarildi. browser da yani kullanici tarafinda calisan bir scripting dili. java ise 1990 da bir fikir olarak basladi. java platform bagimsiz calisan bir programlama dili. asil amaci farkli aygitlari birbirine baglamaktir. neyse cok konusuruz bu konuya girersek kisacasi su;

senin web uzerinden icq yu acmiyan sey java. hazirlayacagin sey ise javascript. javascript in java destegine ihtiyaci yok. kullanilan browser in javascript destegi olmasi yeterli. ki artik javascript destegi olamayan browser neredeyse hic kullanilmiyor. yani sen javascript kullandigin surece calismamasi gibi bir problem ile karsilasmassin. tek yapman gereken; hazirladigin kod un farkli browserlara uygun olmasi.

http://forum.donanimhaber.com/m_374927/tm.htm


Ek: Java`nın web üzerinde, tarayıcılar üzerinde çalışan programcıkları java applet`leridir.



O
20 yıl (408 mesaj)
Yüzbaşı

Olumlu tavrınız için ben teşekkür ederim. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.