Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim bilgi almak istediğim konu, başlıktan da anlaşılacağı üzere yüksek lisans hakkında.Ben Spor Aka. Antrenörlük bölümü mezunuyum.Şuan bir kurumda spor eğitmenliği yapıyorum.Çalışırken bir yandan da acaba yüksek lisans yapsam mı diye de düşünür oldum bir kaç gündür, çalışırken bir yandan yüksek lisans olurmu bu arada her yer kabul ediyormu ? Birde tam olarak ne işime yarar bilemiyorum.Alese daha hiç girmedim.Akademik anlamda bir görevli olmadığımızı düşünürsek yüksek lisans bizim ne işimize yarar ? Bu konuda bilgim açıkcası pek yok o yüzden mazur görün.Demek istediğim alese başvurduk yüksek lisansı bitirdik bir okulda başlayamadık.O durumda zaman kaybı mı oluyor ? Boşa kürek çekmemek adına soruyorum bunları.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.