Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14857
Cevap
757483
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (185. sayfa)
İ
12 yıl
Teğmen

Arkadaşlar herkese merhabalar.bi kaç gün uzak kaldık konular uçmuş valla.hergün uğramak farz oldu
geçen gün bahsetmiştim ön panjur içindeki logo düşmüştü.garanti kapsamında degişmesi için servise başvurmuştum.serviste garanti kapsamina giriyo yalniz aracta lpg oldugu icin garantinin 3 yila dustugunu ve yardimci olamayacaklarini soylediler.servis muduruyle gorustum.lpg yi takali 15 gun oldugunu henuz isletmedigimi,kaldi ki lpg ile alakali bi aksam olmadigini ve herhangi bi darbeye maruz kalmadan kendiliginden düstugunu soyledim ve honda Türkiye ye mail gectiler.bugun cevap gelmis ve garanti kapsamina almislar ve siparis gecmisler.800 tl olan ön panjur garanti kapsaminda degisecek.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Cruise i kullanabildim. Abi hala inanamıyorum sıfır gibi araba almışım maşallah. Sadece alt takımdan anlamam ama sanıyorum o da sorunsuz.

Hayirli olsun arkafasim aramiza hos geldin.kazasiz belasiz surusler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Hayirili Cumalar

Fridays with no.

İşte bu süper....



C
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fotbes

Biraz neşe :))))

googledan bizim arabaların beyazını görmek için bir arama yaptırayım dedim.
arama çubuğuna "honda civic hb 2009 beyaz white" yazdım.

aha!!
ne görem

arabalarımızın 1 tane bile beyazı yok ama.....
bizim caucass abi en başta, lacivert arabasıylan şow yapmakta

daha bitmedi...
hemen yanındaki 2 adet BEJ RENKLİ honda civic sedan da caucass abiye ait

abi ne iş ya, gogılı bile ele geçirmişsin


okla işaretli foturaf


< Resime gitmek için tıklayın >

Hadiiiiii....

Benim arabaların ne işi var gugul da yaw

amma populer olmuşuz haa

aynı adresten ben aradım bulamadım sayfayı..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 3 Ağustos 2013; 17:08:51 >

N
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: iraras

Arkadaşlar herkese merhabalar.bi kaç gün uzak kaldık konular uçmuş valla.hergün uğramak farz oldu
geçen gün bahsetmiştim ön panjur içindeki logo düşmüştü.garanti kapsamında degişmesi için servise başvurmuştum.serviste garanti kapsamina giriyo yalniz aracta lpg oldugu icin garantinin 3 yila dustugunu ve yardimci olamayacaklarini soylediler.servis muduruyle gorustum.lpg yi takali 15 gun oldugunu henuz isletmedigimi,kaldi ki lpg ile alakali bi aksam olmadigini ve herhangi bi darbeye maruz kalmadan kendiliginden düstugunu soyledim ve honda Türkiye ye mail gectiler.bugun cevap gelmis ve garanti kapsamina almislar ve siparis gecmisler.800 tl olan ön panjur garanti kapsaminda degisecek.


Hadi hayırlısı bakalım:)

Honda Türkiye şaşırttı beni, bugüne kadar garanti konusundaki yaklaşımlarını duyduktan sonra beklemezdim doğrusu...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrglife -- 3 Ağustos 2013; 16:54:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
12 yıl
Teğmen

Tesekkurler kardesim.valla iyi oldu benim icinde.balalim gorelim.arastirip sartlari zorlamak lazim demekki
bu arada meguiars plastix aldim gosterge kadranindaki cizikler icin.uygulama konusunda deneyimli arkadaslarin yardimlarini bekliyoruz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

benim sol ön kapı fitili garantiden değişmişti....nasıl olduda garanti işe yaradı diye şaşırmıştım

kısa bir süre sonra frende uğultu başladı, önce balans yaptırdım düzelmedi (latikler 2008 den beri arabada, sertleşmiş iyice)
servise sordum, bir usta test yaptı; ön balatalar değirise düzelir dediler, ön balataları değiştirttirdim 170 tl falandı galiba
ama uğultu ve sasrsıntı düzelmedi; bu sefer ön diskler yanmış değişmeli dediler...malum onlarda sarf malzemesi ve garanti dışı...
servise küstüm ve restimi çektim, rutin olduğu şekilde memnunmusunuz diye aradılar, değilim dedim
yepisyeni balatalarımı boşu boşuna değiştirttiniz kazıkladınız dedim, telefondaki kız müdüre aktardı, müdüre durumu açıklayınca garantiyi çalıştırdı ve
benim ön diskler garantiden değişti... bende şaşırdım, garantinin hiç bir şekilde işlemeyeceğine şartlanmıştım... gerçi adam gibi yapmıyor önce her türlü kıvırıyorlar
insanın nefret duyguları kabarıyor, hay sizin garantinize de servisinize de demek geliyor içimden...netekim garantinin bitmesine 6 ay kala servisle
maddi manevi duygusal fiziksel ilişkilerimi kesip yarı fiyatından daha düşük "honda performans" servisine taşındım
bilseydim sadece bu 2 parça gereksinimi olcağını baştan gitmez , yolunmazdım servislere



B
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Sorum tüm Civic kullanıcılarına.
Kumandadan kapanan aynalar için kaç parayı gözden çıkarırsınız?
Yurtdışında bir modül var. Onu montajlayınca kumandaya ikinci basışta aynalar kapanıyor. İkinci basışta açılıyor veya araca bindikten sonra yine manuel olarak açmak kapamak mümkün.


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-katlanir-ayna-uzaktan-kumanda-kontrol-modulu-58373962/detay/

bu ürün de iş görmez mi?

Görebilir.
Sormak lazım. Benim bahsettiğim modül sadece Civic HB araçlar için üretilmiş bir modüldü. Civinfo'da satışı vardı. Kargo dahil 120 lira gibi bir fiyatı vardı.
Montaj şemasınıda gönderiyorlardı. Bunun montaj şeması varsa alınıp takılabilir. Yoksa en az 50 lira montaja vermek gerekir.

dostum ben bu adreste görmüştüm çok öncedenhttp://www.****.com/forum/new_civic_07_fk/civic_hb_18_fk2_icin_2_guzel_uygulama-t66856.0.html senin bahsettiğin de bu mu?
120 tl sadece kapanmasını sağlamak için mi yoksa burdaki gibi mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

ben de sonunda civic hatchback ailesine katıldım. aracın tek fotoğrafını çekebildim. eski sahibi ücretsiz pasta cila koruma paketini de bana devrettirdi ve sağolsun full depo teslim etti. bununla bitmedi 4 kış lastiğini de yanında aldım. araç 107.000 de. tüm bakımları cem otoda yapılmış ve satıcı aracın ilk sahibi. 2007 model araç ve geçen hafta fren balataları vs. değişmiş.

gelelim yeni almış birisi olarak görüşlerime. arabalar hakkındaki bilgim konusunda iddialı olmasam da ayda en az 2 gün genelde üst segment farklı marka/model araçları kiralarım. zaten sırf bu zevkim yüzünden araba almaya karar verdim. kısa kesmek gerekirse bu aracı c segmentin plus ı varsa oraya koymak lazım. 30-35 bin aralığında alınabilecek-binilebilecek tek araç olarak görüyorum artık.

konuda okuduğum kadarıyla almayı düşünen arkadaşlar hep aynı şeyi sormuşlar arkadakinin dizi rahat eder mi? bagajı geniş mi? çok yakar mı? daha 50 km deyim ancak yeni kullanıcı olarak taze taze bu sorulara cevap vereyim. tatile giderken a4 kiralamıştık. 10 gün boyunca enine boyuna kullandık ve eşim de ben de göstergeler olsun içerideki ambiyans olsun koltukların rahatlığı ve özellikle diz mesafesi olsun a4 den bir adım bile geri kalır yanı yok. zevkler görecelidir ancak eşim özellikle hatchback düşmanı olarak geniş diyorsa inanın o araç geniştir. diz mesafesi yeterli değil bildiğiniz geniş. bagaj 1 çocuklu bir aileyi rahat rahat tatile çıkarabilecek boyutlarda. hatta 4 yetişkin bavullarını dahi iyi bir istifle sığdırabilirsiniz. kısaca dışarıdan gördüğünüze değil içinde oturduğunuza inanın. yakıt konusu için kendi gözlemimde bir şey söyleyemem ancak beşiktaştan iş çıkışı kadıköye geldim. o yıldız yokuşu falan hepsi dahil 18 km hız ortalama ile 10.5 tüketim verdi ortalamada. bence normal hatta az.

tabi mesela bazı garip yanları yok mu? bir kere klasik otomatik vites kavramını kenara atın. benim gibi selespeed bir alfa kullandıysanız yadırgamazsınız şanzımanı ancak mesela yokuşta geri kaçmadan bekleyemiyor bu şanzımanlar. mecbur frende bekliyorsunuz yada ben birşeyleri yanlış yaptım. bir kere kickdown denedim yığıldı kaldı ancak birkaç denemeden sonra kendimi bütünleştirdim araba ile :) şu an gül gibi geçiniyoruz.

benim de sorularım yok mu? umarım sorulmuşları sormuyorumdur ancak hepsini forumda arattım. bulamadım.

1-aynaları içeriden manuel kapatmak gerekiyor. esasında bunun anahtardan olması gerekmiyor mu? eski sahibi tr ye gelen ilk yazılımdan önce kapandığını ancak şu an kapanmadığını söyledi. sonuçta bu yazılımsa bir şekilde açılması gerekmez mi?
2-direksiyon bana çok sert geldi.acaba alıştığım araçlarda durduğum yerde serçe parmağımla çevirmeye alıştığım için mi yoksa benim araçta mı sorun var. bildiğin biraz abanmak gerekiyor araç durduğu yerde ise.
3-cruise control ü yolda bir kaç kez denedim ancak aktif olmadı. herhangi bir arızası mı olabilir yoksa özel bir formülü mü var ?
4-kick down da yığılma olmaması için öneriniz var mı?

artık ben de elimden geldiğince tecrübelerim ile katkıda bulunmaya çalışacağım. teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >

çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun..



M
12 yıl
Teğmen

burdayımmm :) abi aşırı yoğun bir dönem içindeyim hem işte hem hayatta, o yüzden forumu pek takip edemiyorum, ama rahatlayınca geçmişe dönük sayfaları da okuyarak tekrar devam edeceğim

1.4 ve lpg, eveeet tam adamına geldinizz :D
bende prins var, çekiş düşüyor mu? öyle hissedilir bir düşüş yok, bu arada sıcaklardan dolayı direk lpgye cırt diye geçtiği oluyor benzinde kalmadan, hani eskiye göre çekiş farkı var mı diye sorarsanız hissetmedim geçen bi ankara yaptım geldim canavarrr 18 kuruş yaktı kilometrede (litresi 2.42'den)

gelin lpgye gelinnn benzine can mı dayanır yavvv, lpgnin gözünü seveyim benzin deposunu fulluyorsun, aylar sonra bile fule yakın duruyor, bu da psikolojik olarak acayip rahatlatıyor vallahi :D

bu arada buradan herkese hayırlı kandiller, kadir geceniz mübarek olsun, acıktım yaaa :/ top patlasa da yesekkkk


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fotbes
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Sorum tüm Civic kullanıcılarına.
Kumandadan kapanan aynalar için kaç parayı gözden çıkarırsınız?
Yurtdışında bir modül var. Onu montajlayınca kumandaya ikinci basışta aynalar kapanıyor. İkinci basışta açılıyor veya araca bindikten sonra yine manuel olarak açmak kapamak mümkün.


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-katlanir-ayna-uzaktan-kumanda-kontrol-modulu-58373962/detay/

bu ürün de iş görmez mi?

Görebilir.
Sormak lazım. Benim bahsettiğim modül sadece Civic HB araçlar için üretilmiş bir modüldü. Civinfo'da satışı vardı. Kargo dahil 120 lira gibi bir fiyatı vardı.
Montaj şemasınıda gönderiyorlardı. Bunun montaj şeması varsa alınıp takılabilir. Yoksa en az 50 lira montaja vermek gerekir.

dostum ben bu adreste görmüştüm çok öncedenhttp://www.****.com/forum/new_civic_07_fk/civic_hb_18_fk2_icin_2_guzel_uygulama-t66856.0.html senin bahsettiğin de bu mu?
120 tl sadece kapanmasını sağlamak için mi yoksa burdaki gibi mi

Evet bahsettiğim modül aynen böyle çalışıyor. 120 liraya aldıktan sonra montaj kısmı halledilirse bu şekilde olur.



S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: iraras

Tesekkurler kardesim.valla iyi oldu benim icinde.balalim gorelim.arastirip sartlari zorlamak lazim demekki
bu arada meguiars plastix aldim gosterge kadranindaki cizikler icin.uygulama konusunda deneyimli arkadaslarin yardimlarini bekliyoruz

Plastix çok amaçlı bir ürün. TÜm plastiklerdeki çizikleri giderir.
Ön farlar ve arka stoplar içinde kullanılabilir. Tabiri caizse yepyeni yapar. Ancak özellikle farlar ve stoplar için elle yapmak kolay sonuç vermeyebilir. Makine ile 10 dakikalık işleri var.
Göstergeye gelince. O mavi katman nasıl bir malzeme ise mikrofiber bezi bastırınca bile çiziliyor. Plastix o mavi katmanı alıyor ama alttan sıfır çizikle yeni gösterge paneli çıkıyor. Bir daha da kolay kolay hiç çizilmiyor. O mavilik gitmesin diye çizikli kullananlar var. Halil'in araçta da plastix kullandık o da memnun kalmıştı.
Yaklaşık 30-40 dakikalık uğraşla sonuca ulaşılır...
< Resime gitmek için tıklayın >



İ
12 yıl
Teğmen

Kadir abi merhaba.tesekkur ederim alakan icin.gecen plastix siparisi vermistim.geldigi gibi uyguladimlaynen dedigin gibi ince kilcal tarzda cizikler olusmaya basladi ve uygulamayi biraktim o yuzden.naocam bilmiyorum. Oyle duruyor simdilik.
far ve stoplar icin henuz denemedim ama zaten elle pek saglikli olmadigini belirtmissin.ee bizde de alet olmadigina gore..napsak ki bilemiyorum.
bu arada bir sorum olacak abi.bu ay arac bakimiyla ilgili 2 alternatif ama tek secenegim var.oncelik olarak boya koruma pasta cila ve mini onarimi kapsayan 1.secenek mi yoksa detayli antibakteriyel ic temizligi kapsayan 2.secenek mi? Sizce ilk olarak hangisini yaptirmaliyim?fiyat olarak hemen hemen ayni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @supremum
N
12 yıl
Yarbay

Dostum ben önce dış uygulamayı yaptırdım, malum dış uygulama daha çok tecrübe ve alet edevat gerektiriyor. Şu anda içi çok kötü değil ama detaylı bir temizlik istiyor. Zaman bulunca iç temizliği kendim yapiyorum:)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iraras

Kadir abi merhaba.tesekkur ederim alakan icin.gecen plastix siparisi vermistim.geldigi gibi uyguladimlaynen dedigin gibi ince kilcal tarzda cizikler olusmaya basladi ve uygulamayi biraktim o yuzden.naocam bilmiyorum. Oyle duruyor simdilik.
far ve stoplar icin henuz denemedim ama zaten elle pek saglikli olmadigini belirtmissin.ee bizde de alet olmadigina gore..napsak ki bilemiyorum.
bu arada bir sorum olacak abi.bu ay arac bakimiyla ilgili 2 alternatif ama tek secenegim var.oncelik olarak boya koruma pasta cila ve mini onarimi kapsayan 1.secenek mi yoksa detayli antibakteriyel ic temizligi kapsayan 2.secenek mi? Sizce ilk olarak hangisini yaptirmaliyim?fiyat olarak hemen hemen ayni.


Şu artan plastixleri banada yollayın yahu napcanız kocaman şişeyi

İç-dış temizlik konusunda kendi tercihim öncelikli iç olurdu ve öyle yaptım. Çünkü görsellikten öte manevi huzurluk içeride. Çok fark ediyor kesinlikle iç...( Aslında kendin bile zevkli hale getirip yapabilirsin)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetete37 -- 4 Ağustos 2013; 1:31:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Dostum ben önce dış uygulamayı yaptırdım, malum dış uygulama daha çok tecrübe ve alet edevat gerektiriyor. Şu anda içi çok kötü değil ama detaylı bir temizlik istiyor. Zaman bulunca iç temizliği kendim yapiyorum:)

Benim de gönlüm dıştan baslamaktan yana ama yine de gelgit yasiyorum.sizin de fikirlerinizi almak istedim tabiki.bakalim bayram sonrasi karar verip yaptiracagim.biraz daha dusuneyim bakalim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tetete37
F
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mert1980

burdayımmm :) abi aşırı yoğun bir dönem içindeyim hem işte hem hayatta, o yüzden forumu pek takip edemiyorum, ama rahatlayınca geçmişe dönük sayfaları da okuyarak tekrar devam edeceğim

1.4 ve lpg, eveeet tam adamına geldinizz :D
bende prins var, çekiş düşüyor mu? öyle hissedilir bir düşüş yok, bu arada sıcaklardan dolayı direk lpgye cırt diye geçtiği oluyor benzinde kalmadan, hani eskiye göre çekiş farkı var mı diye sorarsanız hissetmedim geçen bi ankara yaptım geldim canavarrr 18 kuruş yaktı kilometrede (litresi 2.42'den)

gelin lpgye gelinnn benzine can mı dayanır yavvv, lpgnin gözünü seveyim benzin deposunu fulluyorsun, aylar sonra bile fule yakın duruyor, bu da psikolojik olarak acayip rahatlatıyor vallahi :D

bu arada buradan herkese hayırlı kandiller, kadir geceniz mübarek olsun, acıktım yaaa :/ top patlasa da yesekkkk

nerlerdesin sen ya 1.4daş
burda herbi yanımı 1.8ci sarmış vaziyette

dağılın laynnn



LPGye kesin geçicem, çünkü aracımı uzun zaman kullanmayı düşünüyorum.
KM başına 10 kuruş ortalama farkediyor. (şehir içi-dışı farketmez)

10 KMde 1 lira yapar.

100 KMde 10 lira..

1000 KMde 100 lira

10.000 KMde 1000 lira..

Yani yılda ortalama 12 bin km yaparım en az..

Bu durumda alacağım LPG markasına göre çok kısa sürede LPG parası çıkıyor
sonrası da kar...

Mesela atiker hele taktırırsam, 1 yılda amorti ediyor. (atiker en fazla 1000tl)
Kullananlar arasında ciddi memnun olanlar var atikerden..
son kararım değildir tabi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: fotbes

quote:

Orijinalden alıntı: mert1980

burdayımmm :) abi aşırı yoğun bir dönem içindeyim hem işte hem hayatta, o yüzden forumu pek takip edemiyorum, ama rahatlayınca geçmişe dönük sayfaları da okuyarak tekrar devam edeceğim

1.4 ve lpg, eveeet tam adamına geldinizz :D
bende prins var, çekiş düşüyor mu? öyle hissedilir bir düşüş yok, bu arada sıcaklardan dolayı direk lpgye cırt diye geçtiği oluyor benzinde kalmadan, hani eskiye göre çekiş farkı var mı diye sorarsanız hissetmedim geçen bi ankara yaptım geldim canavarrr 18 kuruş yaktı kilometrede (litresi 2.42'den)

gelin lpgye gelinnn benzine can mı dayanır yavvv, lpgnin gözünü seveyim benzin deposunu fulluyorsun, aylar sonra bile fule yakın duruyor, bu da psikolojik olarak acayip rahatlatıyor vallahi :D

bu arada buradan herkese hayırlı kandiller, kadir geceniz mübarek olsun, acıktım yaaa :/ top patlasa da yesekkkk

nerlerdesin sen ya 1.4daş
burda herbi yanımı 1.8ci sarmış vaziyette

dağılın laynnn



LPGye kesin geçicem, çünkü aracımı uzun zaman kullanmayı düşünüyorum.
KM başına 10 kuruş ortalama farkediyor. (şehir içi-dışı farketmez)

10 KMde 1 lira yapar.

100 KMde 10 lira..

1000 KMde 100 lira

10.000 KMde 1000 lira..

Yani yılda ortalama 12 bin km yaparım en az..

Bu durumda alacağım LPG markasına göre çok kısa sürede LPG parası çıkıyor
sonrası da kar...

Mesela atiker hele taktırırsam, 1 yılda amorti ediyor. (atiker en fazla 1000tl)
Kullananlar arasında ciddi memnun olanlar var atikerden..
son kararım değildir tabi



LPG taktırınca nasıl olsa az yakıyor diye senede 15-20 bin km yaparsın benzinle aynı ekonomiye gelir.
Tabi arabanın keyfini daha çok çıkarmış olursun. Maddi kar beklememek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: iraras

Kadir abi merhaba.tesekkur ederim alakan icin.gecen plastix siparisi vermistim.geldigi gibi uyguladimlaynen dedigin gibi ince kilcal tarzda cizikler olusmaya basladi ve uygulamayi biraktim o yuzden.naocam bilmiyorum. Oyle duruyor simdilik.
far ve stoplar icin henuz denemedim ama zaten elle pek saglikli olmadigini belirtmissin.ee bizde de alet olmadigina gore..napsak ki bilemiyorum.
bu arada bir sorum olacak abi.bu ay arac bakimiyla ilgili 2 alternatif ama tek secenegim var.oncelik olarak boya koruma pasta cila ve mini onarimi kapsayan 1.secenek mi yoksa detayli antibakteriyel ic temizligi kapsayan 2.secenek mi? Sizce ilk olarak hangisini yaptirmaliyim?fiyat olarak hemen hemen ayni.


Merhaba
Uygulamaya devam. Işıltı yakındır.
Dış uygulama tavsiye ederim. İç mekan temizliği için bir elektrik süpürgesi, bir tane kosla sıvı, ovalamak için mikrofiber bez kafidir. Keyiflide olur.
Sonrada bir tane airclim patlattın mı bakteriyel temizlikte olur. Mis gibide kokar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Binbaşı

valla aslında şu halde bile hiç kısıtlamıyorum. bineceğim varsa biniyorum :)

bir de LPGnin psikolojik rahatlığı var, o bambaşka :)

iki yolum var, önce camlara film.. ama hangi marka film? ucuzowski marka film olacak sanırsam

sonra da sonbaharda LPG, ama hangi marka LPG?? prins brc, atikowski ve diğerleri..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @supremum
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: fotbes

valla aslında şu halde bile hiç kısıtlamıyorum. bineceğim varsa biniyorum :)

bir de LPGnin psikolojik rahatlığı var, o bambaşka :)

iki yolum var, önce camlara film.. ama hangi marka film? ucuzowski marka film olacak sanırsam

sonra da sonbaharda LPG, ama hangi marka LPG?? prins brc, atikowski ve diğerleri..

Araba zaten yakmıyor tabi.
LPG ile nasıl olur bilmiyorum.

Sizin canavarların videosuna denk geldim. Motor hiç fena değil. Aynı motorlu Jazz ile otobanda 180 küsürlerde baya bi birlikte gitmiştik.
350km ortalaması 5.9du. O kadar gazlayınca 6.1 oldu.
Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.