Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uydunet modem alacağım
U
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba.

Eve 10 ekosınırsız bağlatacağız. Kablosuz modem için NetMaster CBW-700V mi yoksa başka bir modem mi tercih etmeliyim? Ayrıca NetMaster CBW-700V sıfır 165 TL 2. el alsam sorun olmaz heralde, yoksa sıfır mı almayılım? ya da önerebileceğiniz modem var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
12 yıl
Binbaşı

Netmaster'dan uzak dur. Motorola'nın modemlerinden alabilirsin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
12 yıl
Binbaşı

2. el modem alma. Bende sorun çıktı ve yeni modem almamak için hizmeti iptal ettirdim. Ya sıfır modem al yada başka seçenekleri düşün.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Motorola modemlerinden tavsiyeniz var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @Baelros
U
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

anladım. teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @cmbrbr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.