arkadaşlar panasonic 42gt50 model tv de 3 gündür 3d alt yazı olayını çözmeye çalışıyorum. 3d subtitler, mkv merge ile gömme gibi işlemler işe yaramadı. sonunda srt uzantılı normal 2d alt yazıyı not defteri ile açıp her satırın başına 60 civarı boşluk atarak sorunu çözdüm. sizden ricam bunu her satır için elle yapmak yerine daha pratik şekilde yapabileceğim bir program varmıdır? ve bu işlemi nasıl yapmam gerekir bu işelrde pek bilgili değilim. subtitle workshop denedim ama başına boşluk eklemeyi bir türlü bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sonunda srt uzantılı normal 2d alt yazıyı not defteri ile açıp her satırın başına 60 civarı boşluk atarak sorunu çözdüm.
sizden ricam bunu her satır için elle yapmak yerine daha pratik şekilde yapabileceğim bir program varmıdır?
ve bu işlemi nasıl yapmam gerekir bu işelrde pek bilgili değilim.
subtitle workshop denedim ama başına boşluk eklemeyi bir türlü bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.