Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
15.000 kafam çok karışık
I
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar 15.650 ciyim mf 4 te. Mf-3 te 16 000 .. Ygsden sonra çalışmamıştım itü endüstri istiyordum ve olmaz çekemem diyordum. Sonra böyle bir sonuç alınca kalmak zor geldi. Kalırsam giderim seneye biliyorum büyük ihtimal ama kalmak istemiyorum.

Şuanda kafamdaki en belirgin sorular bir endüstri mühendisliğinde üniversiteden ne beklemeliyim. bu sıralamayla şuraya git gibi fikirlere de ihtiyacım var.
İtü inşaat mühendisliği tutuyor gibi orayıda düşündüm ama esnaf çocuğuyuz iş bitiricilik var o yüzden bu laf yapma yeteneğini harcamak istemiyorum açıkcası :D iş bağlamak olsun istiyorum hayatımın içinde... Makine mühendisliği de düşündüm napcağımı bilmiyorum. Yıldız endüstri tutuyor ama önerilmiyor pek. Sırf adı var diye itü inşaatı 1. sırada yazıcam biri fikrimi değiştirmezse.. Tüm tekliflere açığım yardım edenlere şimdiden teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.