DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Program Kurulum-Kaldırma problemim
W
12 yıl (247 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bu durum eski bilgisayarımda yoktu , nezamanki 8 gb a geçtiğim için 64 bit e geçtim , ozman bu durum başladı .Bazı uygulamalar ve oyunlar kurulmuyor veya kaldırılmıyor kuruluma başlıyor çubuk %5 doluyor ve tıkanıyor , hemen hemen tüm kurulumlarda oluyor bu . 25 30 dakika bekliyorum ve setupu kapatıyorum ama kurulmuş yani ya kurmuyor , yada çok bekletiyor kaldırılmıyor,bazen sürücü modelinin orda tıkanıyor , bu nası iş anlamıyorum ya delircem ,internette hiç bu sıkıntıyı yaşayan olmamış yada ben aramayı bilmiyorum, oyun yüklerken c++ 2008 yüklüyorlar gerekli olduğu için bence sorun bundan kaynaklanıyor çünkü ac2 yükledikten sonra olmaya başladı daha öncede olmuştu ama format atmıştım.Şu da bir ekran görüntüsü (herhangi bir program kaldırıyorum 45 dakika sonra kaldırma ilerliyor)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



W
12 yıl (247 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

UP



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.