Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
747
Tıklama
0
Öne Çıkarma
X3-02 TELEFON ŞARJ PROBLEMİ
G
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. x3-02 telefonum var. hiçbir sıkıntı yokken dün şarjdan çıkardım, telefonun şarjı fulldü. Yaklaşık yarım saat sonra batarya zayıf alarmı verdi. Başta anlamadım şarj olmadı heralde ben yanlış gördüm dedim. Tekrar şarja taktım ve yine aynı şey yarım saat sonra batarya zayıf alarmı verdi. Herhalde problem bataryada dedim. Yeni batarya aldım. Onu taktım şarj ettim aynı sıkıntı hala devam ediyor. Acaba telefonun problemi ne?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
12 yıl
Er
Konu Sahibi

yardımcı olabilecek yok mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yüzbaşı

Telefonu taktığında şarj ediyor mu?
Şarj noktasına denk gelen noktadan telefonu ön ve arkadan parmaklarında hafifce sıkıştır birde öyle dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Er
Konu Sahibi

birader şarj olmasına oluyor. normalde 2 gün şarjı giden telefon şimdi 4 saat gitmiyor. Bir anda oldu, batarya değiştirdim problem çözülmedi. Yeni yazılım attım çözülmedi. Sıkıntı donanımsal mı acaba?



S
12 yıl
Yüzbaşı

Keşke hemen batarya almasaydın, boşuna para vermişsin. Önce servisine falan götürseydin. En azından sorunun ne olduğunu anlardın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl
Yarbay

hocam ilk bataryan ve yeni aldığın bataryanın orijinal nokia olduğuna emin misin? eğer orijinalse bi servise götür bu telefonu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.