Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
4083
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Guvenilir Online Bisiklet Magazasi
M
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Direk konuya geceyim.Yeni bir bisiklet alacagim fakat hataydayim ve 1-2 tane bisiklet satis bayisi var ve ne yazikki alacagim bisikletin markasinin satis bayisi yok.İnternetten almak zorundayim fakat hangi online bisiklet magazasi guvenilir veya daha iyi bilmiyorum.Onerilerinizi bekliyorum.Alisveris yapipta memnun kaldiginiz bir site olursa daha iyi olur.

Edit: Alacagim bisiklet Sedona 721-2013



K
11 yıl
Çavuş

bisikletcim.com ve delta bisiklet güvenilir ben deltadan parça filan aldım gönderiliyor güvenli zaten bu 2 firmadanda ürün alan var ve alanlar memnun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Çavuş

ama genede sen hangi markayı almak istiyorsan o markaylan irtibata geç direk firmadan al genede bu 2 firmada şikayet yok değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bisikletcim.com'u direk eledim sikayetvar da asiri sikayet var bu site icin.Delta bisikleti dusunecegim baska alisveris yapan var mi delta bisikletten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Yarbay

erdoğanlar bisiklet ve çınar bisikletten alışverişleri oldu. İkiside iyi şimdilik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yüzbaşı

bende geçen hafta kackarbisiklet ten aldım bisikletimi, problem yok gayet iyi, (2012 kron tourer v24 aldım)...ama sedona yok sanırım onlarda, kron-giant-ghost-scott felan vardı....Kron bence gayet iyi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

|
11 yıl
Yüzbaşı

G
10 yıl
Yüzbaşı

www.bisikletsepeti.com hakkında bilgisi olan var mı?

Güvenilirse sedona 300c almayı düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yüzbaşı

G
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

Delta bisiklet

Hocam Delta'da Sedona satılmıyor.



T
10 yıl
Onbaşı

Ben izmir seda bisikletten carraro marka bisiklet aldim 1 gunden kisa surede bursaya ulasti tavsiye ediyorum sedona da satiyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Er

www.guvenbisiklet.com 40 yıllık tecrübeli bir firma bence deneye bilirsiniz.



S
6 yıl
Yüzbaşı

Konuyu uplayım. Bike and outdoor dan birşey almayın. 3 adet ürün aldım biri stokta yok denip iade edilicek dendi. Kaç gündür iade yok maile cevap yok şikayeti iplemiyorlar.

İyzico mu ne hiçbir halta yaramayan güvenlik sistemiyle ödeme seçeneği var. Sitede canlı chat tak diye konuşmanın ortasında chati kapatıyor. 4 defa böyle olunca ordanda ümidi kestim.

Diğer ürünüde kafalarına göre farklı düşük bir model göndermişler onunla ilgilide bir cevap yok. Kargo bile istanbul içine 5 günde geldi.

Rezalet ilgisiz bir firma. Aldığınız şeyin gelmemesi gelsede farklı bi ürün gönderme ihtimalleri çok yüksek.

İnsanlar binlerce liralık alışveriş yapıyor neyseki ben basit şeyler almıştım. Yoksa tüketici heyeti filan uğraş dur hem para hem zaman kaybı.

Mağazalarınada gittim. Kadıköy şubesi laubali cıvık tiplerle dolu ürün gösteriyosun sitelerinden kendin bul diyorlar. İçerde geyik muhabbetti yapmaktan başka bi vasıfları yok.


Delta bisiklet şuanda sorunsuz gibi. Ordanda alışverişim oldu hem çalışanlar ilgili hem internet siteleri sıkıntısız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 16 Ekim 2018; 11:58:48 >

S
geçen yıl
Er

bikestore.com.tr var, Stmax motosiklet fabrikasının bisiklet markası, bisikletimi oradan almıştım, ertesi gün sabah takip noyu gönderdiler, ürünü de orijinal kutusunda 2 günde teslim ettiler. hatta ürün yanında hediye de göndermişlerdi, ince hareketti. ekstra cst lastikte almıştım.
Müşteri hizmetleri de doğru düzgün destek veriyor. bisiklete karar vermem de çok yardımcı olmuşlardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.