Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
6366
Cevap
669933
Tıklama
26
Öne Çıkarma
Cevap: Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (319. sayfa)
U
geçen hafta
Çavuş

Merhaba Megane-3 aracımız için 205/55/16 lastik alacağım. Fiyat performans ürünü olarak neyi tavsiye edersiniz? 4 mevsim olması önemlidir



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
5 gün
Çavuş

205 55 16 Ankara yazlık lastik ihtiyacım bulunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 gün
Er

Merhaba arkadaşlar. Yaz lastiğinin değişmesi gerektiğini nerden anlarız? Yıl, km, diş derinliği açısından farklar nelerdir? 70k km aracımda 2016 conti ecocontact var. Lastiklerinin dişleri görünüşü iyi duruyor ancak yıl olarak bir sıkıntı yaratabilir mi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 gün
Binbaşı

8 yaşına gelmiş lastik. Islak zeminde veya virajlarda tedirgin olmuyor musunuz? 2016 - 2017 yıllarında kullandığınız zamanı hatırlıyor musunuz örneğin? O seviyelerden çok uzak olması lazım. Diş derinliği yeterli gözükse de zamanla sertleşiyor lastik, yok tutuş ciddi manada düşüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
dün
Onbaşı

Lassa nın kendi sitesinde lastik.com.tr bridgestone ve lassa 4 al 3 öde 6 taksit kampanyası var 185 60 r15 Lassa Revola 4 rane 9800 tl ye aldım.sök tak ücretsiz. Lastiğin etiket değeri yol tutuş A yakıt tüketimi B



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
dün
Yarbay

3mm diş derinliği kalana kadar kulllanın o zaman değişirsiniz. Lastik zamanla sertleşir ama ciddi bir risk oluşturmaz, eğer olsaydı emin olun AB bu konuda bir kısıt yapardı.(Ama yok biliyorum, çünkü orada yaşıyorum.)




Bu mesajda bahsedilenler: @etmeeşekilemuhabbet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.