Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4692
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda Jazz satılıp Renault Clio Sport Tourer alınır mı?
G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

90.000 km.de 2007 Jazz CVT Elite aracımı çok memnun olmama rağmen satıp yeni Clio Sport Tourer almayı düşünüyorum. Tabi otomatik şanzuman için birkaç ay daha beklemem gerekecek.

Ne dersiniz, sice mantıklı mı?



4
11 yıl
Er

bende heyecanla bekliyorum, donanımı çok üst düzey bir araç. turkeycarblog'da detaylı bilgi var.. Honda ya kıyasla arayacağın bir eksisi arka koltuk rahatlığı olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Teğmen

Bence Jazz'dan sonra alınabilecek bir araba değil. Şirkette normal hatchback Clio var pek beğenmedim.

İkinci elde Honda Jazz tercih edecekler için güzel bir kullanıcı yorumu linkini burada veriyorum.



G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Somut gerçeklere bakarsak, 2010 yılında ikinci el olarak aldığım ve 3 yıldır kullandığım bu aracın memnun olmadığım bir özelliği yok aslında. Şehir içi yakıt tüketimi olarak kitabi değeri 7,2 lt/100 km olsa bile daha 7 lt.nin üzerinde hiç kullanmadım. Bu yüzden yıllardır benzinli olarak binmeye de devam ediyorum. Benim tek derdim aracımı yenilemek aslında, sonuçta 6 yaşında bir araba ve ekstra birçok özelliği olsa da (elk.katlanır aynalar, dijital klima, sunroof vb.) günümüzde olmazsa olmaz cruise controlü yok ve mp3 çalmayan bir müzik sistemi var. Aracımın piyasa değeri 24-26 bin TL olduğundan 10-12 bin TL ilave ederek alabileceğim uygun bir araç olarak düşünmüştüm Clio Sport Tourer'ı.

Neyse, sonuçta almayı düşündüğüm 1.2 Tce EDC 120bg modelinin çıkmasına daha var. O çıksın ve fiyatı belli olsun, tekrar düşüneceğiz artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Onbaşı

Arkadaşım bence böle yapman anlamsız bence attan inip eşşeğe binme derim çünkü sonuçta honda daha ii bir araba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Teğmen

slm bende 2006 model 1,3 ctdi opel astra var bende arabamı değiştirip eşiminde rahat kullanabilmesi için otamatik dizel bir araç düşünüyorum ama fiyatlar cok yüksek 60-65 düşündüğümüz fiyatlar en fazla 50 bu fiyata da reno var. bundan önceki arabamda 1.5 dizel clıo idi Allah var hiç bir sorun çıkarmadan 3 yıl bizi sırtında taşıdı az yakar iyi kaçardı ama konfor yoktu. şimdiki clıolara bkıyorum dışı bizi içi sahibini yakan cinsten dışa gösterdikleri özeni içerisi için gösterseler cok güzel olur ama maalesef eski aracımla pek bir fark göremedim koltuklardan ve on konsoldaki plastikte hiç bir değişiklik yok yine kalitesiz yukarıdaki arkadaşa katılıyorum hondadan sonra reno attan inip süslü eşşeğe binmek gibi olur bence karar senin yinede sana iyi sanslar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.