Arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat başlıkta belirttiğim gibi bir sorum var. Arkadaş çekim olaylarıyla ilgileniyor,işi ilerletmek istiyor ve bu işe sokak röportajlarıyla başlamak istiyoruz.Elimizde Canon XF100 ve mikrofonumuz var.Sizden soru rica edeceğim,ne sorabiliriz gerek ciddi gerekse matrak içerikli.Aman bize orada dayak yedirtmeyin de,fikirlerinizi alabilir miyim ? :D
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
-Trakyada kaç ilimiz var -En uzun kıyımız hangi denize -Kaç sınır komşumuz var -Kaç sınır komşumuzun resmi dili Arapça -Top ile oynanan 5 spor söyleyebilir misiniz -Fifa kurallarına göre futbol topunun ağırlığı ne kadar olmalıdır -Cumhurbaşkanı kaç yılda bir seçilir -İlk nobel ödülü alan yazarımız Orhan Pamuk'u hiç okudunuz mu? 5 tane eserini sayabilir misiniz.
Teşekkür ederim geç geldim fakat özellikle Erasmosaurus'un cevabı güzel oldu.Diğer arkadaşlar,onlar daha önce sorulmuş,biz orjinal olmak istiyoruz.Bu arada
Ne sorulacağı tartışılır belki ama bizim Türk milletinde daha bir soruya bilmiyorum diyen vatandaş görmedim yav. Mübarek her konuda bilgimiz var. O yüzden sanırım bu tip sokak röpörtajları çok eğlenceli oluyor.
Hakan Şükürden başka Türklüğünden utanan varmı onu sor? Atalarının mezar taşını okuyamayan başka bir millet varmı onu sor? liseli çocukların türkçemizi nasıl katlettiğini sor?
ynal,doğrusun haklısın.Mühendis adlı arkadaş,sanırım bu konu sebebiyle ban yedin.eğer takip ediyorsan kesinlikle katılıyorum kardeşim,varsın 5-6 gün ban ye.bir kaç kişi olsun uyandır.
quote:
bence bu video'daki konuyu sorabilirsin .
Dediğim gibi orjinal bir şeyler yapmak istiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 6 Mart 2013; 0:32:17 >
Teşekkür ederim geç geldim fakat özellikle Erasmosaurus'un cevabı güzel oldu.Diğer arkadaşlar,onlar daha önce sorulmuş,biz orjinal olmak istiyoruz.Bu arada
Canon XF100 ve mikrofonumuz var.Sizden soru rica edeceğim,ne sorabiliriz gerek ciddi gerekse matrak içerikli.Aman bize orada dayak yedirtmeyin de,fikirlerinizi alabilir miyim ? :D
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.